Ludzie, potrzebuję pomocy .. na gwałt mi potrzebne akordy do gitarki utworkow Dżem "jak malowany ptak" i Perfekt "pepe wróć" wiem ze mozna to sciągnąć ale jest wymagana rejestracja ktora niby jest bezplatna, ale trzeba płacic za pobranie plikow.. moze ktos z Was ma to na swoich PCetach..dajcie jakis znak, piszcie na priv .. dzieki wielkie za pomoc
..jak cos to mozna wyslac na maila ... geraltxluk@o2.pl ..dzieki dzieki dzieki ..zakochalem sie w muzyce.. mam tak co 3 dni
" Czy przyjmiesz mnie mój Boże, kiedy odejść przyjdzie czas
Czy podasz mi swą rękę, a może będziesz się bał "
PEACE ;P
_________________ "Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare"
ragga-rap
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 5:38 pm
Kochane biedroneczki,jezeli macie ochotę na miłą muzyczkę,piosenki na życzenie,relax i troszke wspomnień zajrzyjcie na stronkę www.radio7seven.com.Czesto audycję prowadzi tam nasz Stary Łuszczyk-Bajerant.Jest tam dla każdego ćoś miłego.Majeranku wyłapuj cmokasy!
jeeeej szaterku..a z takiej reklamy sie nie spodziewalem.. po prostu lubie romantyczna muzyczke ..dlatego prowadze te audycje..choc czesto i lomoty musz e puszczac..bo w koncu gram dla sluchaczy..ale bardzo sie ciesze z e tak pozytywnie odbierasz muzyke ktora ja preferuje..dziekuje
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
stary luszczyku, kiedy mozna Ciebie uslyszec w radio. Chetnie poznam Twoj glos:))). Lubie spokojną,romantyczną muzyke taką do posluchania.Posluchajcie tej piosenki,napewno Wam sie spodoba
http://www.youtube.com/wa...BF11D1&index=14
Wysłany: Pią Paź 16, 2009 6:39 pm
To też są moje klimaty,chociaż czasem lubie też posłuchać Scootera.Jedakoż razem z Majerankiem uwielbiamy Bułata Okudzawe.W czasie audycji można rozmawiać z prowadzącym i gra on też nutki na życzenie.Bajerant bajeruje tak jak na forum więc kto zna jego posty napewno od razu pozna że to nasz człowiek!
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 8:22 am
Bylam,posłuchałam,nucie dostałam.Księciunio ciemnosci hojnie obdarza cmokasami! Jakaż to odmiana,bo w codziennosci to częsciej dostaje sie od życia ,obuchem w łeb!Majeranku niech MOC bedzie z Tobą!!!
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 6:40 pm
Ewo jest mi niezmiernie przykro.Przyjmij wyrazy szczerego współczucia.Jeżeli mogłabym Ci w jakis kolwiek sposób pomóc,to powiedz.Od siebie oferuję modlitwę.Krysia
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 6:59 pm
Ewuniu żadne słowa nie ukoją Twego bólu,ale przyjmij ode mnie wyrazy współczucia.Jeśli mogę w czymś pomóc to jestem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum