Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Moje załamanie i ja
Autor Wiadomość
Żelka_94 

Wysłany: Nie Maj 20, 2007 12:03 pm   Moje załamanie i ja

Jestem Gośka mam 13 lat i mieszkam nad morzem. Zachorowalam niedawno i sobie nie radze.
Choroba mnie dołuje. Nikt nie potrafi mi powiedziec dlaczego wiele z was trafia do szpitala...
I czy moge wiedziec po jakim czasie zaleczyliscie chorobe?

ewamyszka2

Wysłany: Pią Sie 03, 2007 7:44 pm   moje załamaniei ja

:cry: NIE JEST ŁATWO ZYC Z TA PRZEKLETA CHOROBA ZWŁASZCZA JESLI JEST SIE DZIEWCZYNA ,W DZISIEJSZYCH CZASACH OGROMNYPRESTIZ MA WYGLAD DLATEGO WIELE Z NAS TAK BARDZO PRZYWA SWOJE NIEDOSKONAŁOSCI ,UWIERZ MI ZE NIE JESTES SAMA .WIELU Z NAS CIERPI KIEDY PRZYGLADAJ ACI SIE LUDZIE ,BO SĄ ZBYT OGRANICZENI ŻEBY SIE DOWIEDZIEC ZE TO NIE JEST CHOROBA ZARAZLIWA. CIEZKO SIE Z NIA ZYJE KIEDY NIE MA SIE KOGOS KTO ZROZUMIE KAZDE WACHANIA NASTROJU :mad: JA MAM ŁUSZCZYCE 15 LAT JESZCZE SIE Z TYM NIE POGODZIŁAM .WCIAZ WALCZE,CZESCIEJ PRZEGRYWAM ,ALE KIEDY SIE PODDAJE POWTARZAM SOBIE ZE SA TACY KTÓZY MAJA JESZCZE GOZEJ ...MOŻE TO GŁUPIE ALE MÓWIA -KIEDY SIE SMIEJESZ JESTES ZDROWSZA :mrgreen: POZDRAWIAM

anoil87 
ruda

Wysłany: Pią Sie 03, 2007 8:44 pm   

myśle że każdy na swój sposób przeżywa i codziennie albo chociaż czasem budzi sie i pyta samego siebie DLACZEGO TO JA sie musze męczyć z tym wszystkim skoro tyle ludzi teraz wogóle nie docenia tego co ma, robią sobie silikonowe biusty, wybielają skóre i po tysiąc razy korygują nos czy robią lifting....

a każdy z nas chciałby mieć poprostu normalną skóre.... to tak niewiele co :roll:

nie wiem dlaczego ja i dlaczego Wy ale myśle że poprostu musimy z tym żyć, trzeba jakoś wykrzesać z siebie siłe do tego żeby sie nie załamać... bo co nam wtedy zostanie jeszcze w tym życiu :?: Jeśli nie będziemy sie cieszyli chwilami to tak jakbyśmy sobie sami nałożyli drugą łuszczycę na ciało.... dlatego nie odbierajmy sobie przyjemności, życie jest tylko jedno :mrgreen:

Odpowiedz do tematu