Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
BSM - wyniki stosowania ...
Autor Wiadomość
seba77

Wysłany: Pią Cze 15, 2007 7:15 pm   BSM - wyniki stosowania ...

Witam wszystkich forumowiczów i nie tylko :wink:

Po przeczytaniu wielu pozytywnych postów zainteresowała mnie metoda BSM i zacząłem ją stosować na łuszczycę + alergią pyłkową + astmę. Stosuję pozycję nr V i pozycję II w sumie po około 60min każda na dobę. Rozpocząłem kurację tylko od pozycji V (alergia + astma) przez 12 dni potem dodałem pozycję II na łuszczycę. W sumie walczę tą metodą przez 20 dni . Wydaje mi się że z alergią jest lepiej, astma mnie nadal męczy (często muszę sobie pomóc szybko działającym lekiem na duszność - pomimo iż odstawiłem leki). Staram się stosować możliwie dokładnie do wszystkich zaleceń książki o BSM Piotra Lewandowskiego. Jednak o poprawie w łuszczyce jeszcze nic nie mogę powiedzieć - jest tak jak było a nawet czasami troszkę gorzej. Ale się nie poddaje i walczę dalej :twisted:

Mam do Was pytanie - kto stosował tą metodę - jak przebiegało leczenie, jak często i które pozycje stosowaliście i ile czekaliście na pierwsze pozytywne rezultaty i jakie rezultaty osiągneliście? A przy okazaji czy może ktoś z Was lub jakiś Wasz znajomy leczył astmę lub alergię - jeżeli tak to jak się leczyły te przypadłości?

Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrowia :wink:

joma

Wysłany: Czw Lip 05, 2007 2:15 pm   

wejdź na stronę www.luszczyca.pl, tam jest duzo na temat tej metody i efektów leczenia
ja sie wyleczyłam ta metodą

deeibe 
deeibe

Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 10:59 am   Re: BSM - wyniki stosowania ...

seba77 napisał/a:
Witam wszystkich forumowiczów i nie tylko :wink:

Po przeczytaniu wielu pozytywnych postów zainteresowała mnie metoda BSM i zacząłem ją stosować na łuszczycę + alergią pyłkową + astmę. Stosuję pozycję nr V i pozycję II w sumie po około 60min każda na dobę. Rozpocząłem kurację tylko od pozycji V (alergia + astma) przez 12 dni potem dodałem pozycję II na łuszczycę. W sumie walczę tą metodą przez 20 dni . Wydaje mi się że z alergią jest lepiej, astma mnie nadal męczy (często muszę sobie pomóc szybko działającym lekiem na duszność - pomimo iż odstawiłem leki). Staram się stosować możliwie dokładnie do wszystkich zaleceń książki o BSM Piotra Lewandowskiego. Jednak o poprawie w łuszczyce jeszcze nic nie mogę powiedzieć - jest tak jak było a nawet czasami troszkę gorzej. Ale się nie poddaje i walczę dalej :twisted:

Mam do Was pytanie - kto stosował tą metodę - jak przebiegało leczenie, jak często i które pozycje stosowaliście i ile czekaliście na pierwsze pozytywne rezultaty i jakie rezultaty osiągneliście? A przy okazaji czy może ktoś z Was lub jakiś Wasz znajomy leczył astmę lub alergię - jeżeli tak to jak się leczyły te przypadłości?

Pozdrawiam wszystkich i życzę zdrowia :wink:

Podobno to urządzenie nawiązujące do metody doktora Butejki jest skuteczne na astmę.
http://www.cosmicussalus.lt/?pl=1113469264
http://www.samozdraw.pl/
Ale BSM też. Moja mama wyleczyła astmę metodą BSM.
Być może ważne w Twoim przypadku jest niespozywanie mleka i jego produktów - chodzi o dietę dla grupy krwi. Czyżbys miał grupę 0? Moja mama ma grupę 0. Jak tylko spozywa mleko, astma zaczyna delikatnie sie odzywać.
www.grupakrwi.pl

Odpowiedz do tematu