Otórz najbardziej wysiane są moje nogi... nie potarfię ich zlikwidowac. Rece się leczą,, plecy mama mówi że też... brzuch mi się leczy ale tylko Laticortem...
ale nogi prawie wcale...
Czy solarium jest dobrym spodobem? Czy po np. jednym pójściu na solarium plamy znikną mi i nie będą widoczne ze skórą?
Bo chciałabym pójść ale boję się że to tylko pogorszy sprawę...
A opalenie słoneczne też tak działa? Po jakim czasie mogę zliwidować?
prawie nic nie działa jak czarodziejska różdżka.... musisz przywyknąć że na efekty jakiego kolwiek leczenia są widoczne dopiero po jakimś czasie
o solarium Ci pisałam, że może na początku wyglądać tragicznie ale na drugi dzień zbrązowieje.... no i tak ze 2 razy w tygodniu sie musisz przejść żeby zobaczyć jaką kolwiek różnicę. No i dużo natłuszczać żeby skóra nie schodziła. Słońce naturalne działa praktycznie tak samo.
A próbowałaś tych drożdży Mówie Ci rewelacja, jeśli jeszcze sie tym nie obłożyłaś to spróbuj, naprawde wybiela, w połączeniu z solarium powinno dać efekt prawie wyleczenia
Musze przez tydzien wyleczyc nogi. Nie bede tlumaczyc dlaczego.
Niewiem czego juz probowac. Od jutrzejszego poniedzialku do niedzieli i niewiem czy mi się uda.
Niewiem co robic... czysie uda w takim czasie...
drozdze... herbata...opalanie...
mi po drożdżach już po pierwszym zastosowaniu pomogło Moje plamy przestały sie łuszczyć i zbielały.... naprawde Żelka spróbuj Jeśli musisz sie wyleczyć szybko to zastosuj drożdże.
Ja sie smarowałam nimi, potem owijałam folią spożywczą i tak sobie chodziłam z tym po domu ze 3 godziny, potem zmyłam............ i sie cieszyłam że jest dużo lepiej
ja jak na razie owijam sie tymi drożdżami codziennie więc nie wiem na jak długo pomagają już po skończeniu "kuracji".... plamy poprostu zaczynają blednąć i nie są wypukłe, brak łuski jakiejkolwiek trzeba sie bardzo przyglądać żeby zobaczyć że z moją skórą coś jest nie tak
osobiście uważam że to poprostu działanie witamin które są wchłaniane bezpośrednio z drożdży do skóry, efekt "bomby witaminowej"..... czyli tak naprawde nic nowego i spektakularnego.... ot witaminki prosto w skóre... troche sie na tym znam - tak sobie to tłumaczę
poza tym czy to ważne najważniejsze że daje zauważalne efekty
pół opakowania drożdży, 2 łyżki mleka, troche oliwy i soku z cytryny
tym specyfikiem sie smarujesz, owijasz to folią spożywczą przezroczystą i sobie tak chodzisz pare godzin po mieszkaniu.... jak Ci sie znudzi to ściągasz i zmywasz i sie cieszysz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum