Mam jakieś dziwne zmiany na mosznie i tylko tam które przypominają łuszczycę ale nie wiem co to jest. Skóra mi się co jakiś czas łuszczy? Czy to jest łuszczyca, czy może się ona rozwinąć na inne części ciała? Czy może to być cos innego? nie zaczęło sie to od zaczerwienienia tylko od łuszczenia, skóra nie była czerwona była normalna tylko się łuszczła, teraz jest zaczerwinienie i łuszczenie, czuję duży dyskomfort. Pomocy
Muszę nadmienić że u mnie w rodzinie nikt nigdy nie miał łuszczycy ani dziadkowie ani rodzice ani rodzeństwo, czy mimo to jest możliwe że ja ją mam czy jest to coś innego?
Niekoniecznie trzeba to odziedziczyć po rodzicach lub dziadkach, oni mogą to miec ale np. cały czas "uspioną", można mieć luszczyce np. po strjecznym bracie dziadka , a objawilo sie np. u Ciebie, ale z racji tego, ze te zmiany jak juz tu bylo napomkniete , są w tak delikatnym miejscu to najlepiej bedzie jak udasz sie do lekarza dermatologa, wiadomo, że to jest wstydliwe ale to w koncu lekarz.....
Poczekaj na wizyte u dermatologa , lekarz bedzie wiedzial najlepiej, to jednak sa miejsca intymne i wrazliwe , nie zalecam stosowania masci bez konsultacj z lekarzem ale możesz zanim pojdziesz do lekarza smarowac sie zwyklykremem BAMBINO , jest to krem dla dzieci , łagodny i delikatny. Stosuje sie go przy roznego rodzaju wypryskach, zmianach skornych u dzieci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum