Witam. Mam prośbę. Czy ktoś mógłby podać mi namiary na dobrego lekarza dermatologa który zna sie na rzeczy? Najlepiej z woj. małopolskiego, może być śląskie. Zbliża się lato a ja mimo ciągłego smarownia sie 3 różnymi maściami nie widze poprawy. Wręcz przeciwnie. Moje nogi wyglądają koszmarnie .
Z góry dziękuje za pomoc.
Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 8:36 pm
Jesli chodzi o Slask, to ja leczylam sie u dr Anna Posiła w Czestochowie (szpital na ul. Bony 1/3 jest tam rowniez poradnia dermatolog.) Osobiscie polecam
Jak ktos zna dobrego lekarza to pisac nie moge juz patrzyc jak moja mam sie meczy. Nie wazne za ile nie wazne gdzie wazne ze pomoze. Jak ktos potrafi pomoc prosze o jakis kontakt
Jak ktos zna dobrego lekarza to pisac nie moge juz patrzyc jak moja mam sie meczy. Nie wazne za ile nie wazne gdzie wazne ze pomoze. Jak ktos potrafi pomoc prosze o jakis kontakt
A może postarałbyś się o konsultację w Klinice Dermatologii w Warszawie? Możliwe, że oni znajdą odpowiedniego specjalistę.
Nr tel 022 502-13-00
Próbowałam bo tu mieszkam. Nie wiem jak jest teraz, ale ja nie czekałam zbyt długo na wizytę. Jednak u mnie jest zdiagnozowana łuszczyca a u twojej mamy niekoniecznie. Co do lekarzy to myślę, że można trafić na dobrego specjalistę. Polecają też Klinikę Dermatologiczną na Wołoskiej/ tel 22 6021480. Tam nie byłam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum