Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Szukam lekarza
Autor Wiadomość
Kicia 

Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 9:40 pm   Szukam lekarza

Witam. Mam prośbę. Czy ktoś mógłby podać mi namiary na dobrego lekarza dermatologa który zna sie na rzeczy? Najlepiej z woj. małopolskiego, może być śląskie. Zbliża się lato a ja mimo ciągłego smarownia sie 3 różnymi maściami nie widze poprawy. Wręcz przeciwnie. Moje nogi wyglądają koszmarnie :cry: .
Z góry dziękuje za pomoc.

ilona 

Wysłany: Czw Kwi 24, 2008 8:36 pm   

Jesli chodzi o Slask, to ja leczylam sie u dr Anna Posiła w Czestochowie (szpital na ul. Bony 1/3 jest tam rowniez poradnia dermatolog.) Osobiscie polecam

spinacz

Wysłany: Czw Sie 14, 2008 1:05 am   

Jak ktos zna dobrego lekarza to pisac nie moge juz patrzyc jak moja mam sie meczy. Nie wazne za ile nie wazne gdzie wazne ze pomoze. Jak ktos potrafi pomoc prosze o jakis kontakt

nutka 

Wysłany: Pią Sie 15, 2008 4:29 pm   

spinacz napisał/a:
Jak ktos zna dobrego lekarza to pisac nie moge juz patrzyc jak moja mam sie meczy. Nie wazne za ile nie wazne gdzie wazne ze pomoze. Jak ktos potrafi pomoc prosze o jakis kontakt

A może postarałbyś się o konsultację w Klinice Dermatologii w Warszawie? Możliwe, że oni znajdą odpowiedniego specjalistę.
Nr tel 022 502-13-00

spinacz

Wysłany: Pią Sie 15, 2008 5:43 pm   

A probowałas juz konsultacji w Warszawie??? Wiesz cos wiecej na ten temat jak to tam sie wszystko odbywa?? Dlugo sie czeka i wogole??

nutka 

Wysłany: Pią Sie 15, 2008 7:51 pm   

Próbowałam bo tu mieszkam. Nie wiem jak jest teraz, ale ja nie czekałam zbyt długo na wizytę. Jednak u mnie jest zdiagnozowana łuszczyca a u twojej mamy niekoniecznie. Co do lekarzy to myślę, że można trafić na dobrego specjalistę. Polecają też Klinikę Dermatologiczną na Wołoskiej/ tel 22 6021480. Tam nie byłam.

Odpowiedz do tematu