Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
PSOREX
Autor Wiadomość
kinga

Wysłany: Sob Sie 02, 2008 1:27 am   PSOREX

CZESC WSZYSTKIM...JAK DLAMNIE TO CHYBA NAJLEPSZYM SRODKIEM OKAZAL SIE PSOREX I SLONCE....ZAZYWALAM GO PRZEZ OKOLO 6 MIESIECY I SKUTKI SA REWELACYJNE.....OCZYWISCIE DO TEGO SLONECZO I INNE LEKARSTWA JAK NP. MG 217...PSOREX MA TO DO SIEBIE ZE POWINNISMY GO ZAZYWAC PRZEZ DLUZSZY CZAS...NIE DAJE REZULTATOW PO KILKU DNIACH LUB KILKU TYGODNIACH. OCZYWISCIE KAZDY PRZYPADEK JEST INNY ALE JESLI KTOS MA OCHOTE SPROBOWAC TO POLECAM...CENA PSOREXU TO OKOLO 130ZL CHOC OSTATNIO WIDZIALAM GO NA EBAY.PL I CENA BYLA KONKURENCYJNA...ZDROWKA ZYCZE I POWODZENIA..KINGA

cosmos182

Wysłany: Wto Mar 24, 2009 11:38 pm   

WITAM JESTEM NOWY NA FORUM LECZ POSIADAM 12 OPAKOWAN PSOREXU LEKU KTORY PODOBNO BARDZO POMAGA NIE WIEM CZUY TO PRAWDA LECZ NA KAZDYM FORUM SA OSOBBY KTORYM TEN LEK POMOGL KAZDE OPAKOWANIE PO 160 ZL JEST TO CENA UZALEZNIONA OD KURSU DOLARA BYL PO 3,5 WIEC SPRZEDAJE ZA 160 ZL W STANACH JEST TO KOSZT 27-29 DOLAROW PLUS OKOLO 6$ PRZESYLKA WIEC I TAK SIE OPLACA KUPIC U MNIE ZAINTERESOWANI PROSZE O KONTAKT GG :5176707 TEL. 0 605 227 195 A OTO AUKCJA http://www.allegro.pl/ite...osto_z_usa.html POZDRAWIAM :) ))))

Maściożerca
http://jacenty50.blogspot.com/

Wysłany: Sro Mar 25, 2009 12:02 am   

PSOREX z kwasem fumarowym

Preparat sprzedawany jest w Stanach Zjednoczonych jako suplement diety, którego substancją czynną są estry kwasu fumaranowego połączony z innymi składnikami. Kwas fumarowy jest izomerem kwasu jabłkowego i jednym z hydroksykwasów w cyklu Krebsa.

Nie zawiera kukurydzy, soi, drożdży, pszenicy i większości powszechnych alergenów.

Opakowanie: po 100 tabletek w butelce.

Każda kapsułka zawiera specjalny ester kwasu fumarowego - 200mg.

ZALECANE DAWKOWANIE: 1 do 3 kapsułek dziennie lub skonsultować się ze specjalistą.

Psorex nie jest dopuszczony do sprzedaży na polskim rynku - możliwe drogi nabycia preparatu to zamówienie przez internet lub przywiezienie z USA. Estry kwasu fumarowego stosowane sa w Niemczech od ponad 40 lat. Przynosza one korzysci niektorym chorym,znane sa jednak ich liczne efekty uboczne.

cosmos182

Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 5:47 pm   PSOREXXXXXXXXXXXXXX

WITAM POSIADAM 3 OPAKOWANIA PSOREXU LEKU KTORY BARDZO POMAGA NIE WIEM CZY TO PRAWDA LECZ NA KAZDYM FORUM SA OSOBY KTORYM TEN LEK POMOGL KAZDE OPAKOWANIE PO 145 ZL JEST TO CENA UZALEZNIONA OD KURSU DOLARA BYL PO 3,5 WIEC SPRZEDAJE ZA 145 ZL W STANACH JEST TO KOSZT 27-29 DOLAROW PLUS OKOLO 6$ PRZESYLKA WIEC I TAK SIE OPLACA KUPIC U MNIE ZAINTERESOWANI PROSZE O KONTAKT GG :5176707 TEL. 0 605 227 195 A OTO AUKCJA http://www.allegro.pl/ite...osto_z_usa.html

Renia-gość 
Renia-gość

Wysłany: Nie Lip 12, 2009 5:40 pm   Psorex

Na stronie www.drugs.com wyczytałam, że PSOREX NIE JEST DOSTĘPNY W USA ALE W BRAZYLII, więc coś tu nie tak... Czytałam też na innych forach, że osoby przebywające w USA pytały w tamtejszych aptekach i nie było takiego specyfiku.

marek86 

Wysłany: Pon Lis 30, 2009 3:50 pm   

Mam okazję zamówić sobie ten preparat.
Na Psowiki jest napisane, że znane są liczne efekty uboczne, ale żadne nie są wymienione :) Czy ktoś z Was dysponuje wiedzą, jakie to są efekty uboczne :?:
Ktoś z tego korzystał :?:

Dzięki

Revitol_pl

Wysłany: Sro Sty 27, 2010 5:21 pm   

Warto w ogóle zapoznac się dokładnie ze skladem tego specyfiku. Taki skuteczny a sprzedawany za gorsze na allegro?? Chyba rzeczywiście coś tu jest nie tak. Na pewno skutkiem ubocznym będzie wysuszona skóra.

Odpowiedz do tematu