Emilia
Wysłany: Sro Sie 27, 2008 9:44 am solarium ...dla dziecka???????
witam mój syn choruję na Ł..byliśmy teraz na wakacjach na Mazurach,gdzie dziecko dziennie chodziło bez koszulki i czapki,słoneczko ładnie opaliło ciało a główka była rewelacja....lecz nawraca się... jak myślicie czy mogłabym iść z 5 letnim dzieckiem na solarium????może ma ktoś z was chore dzieciątko i korzystał????szczerze to się boję,bo to malutki organizm...
Wydaje mi sie, ze dziecko a zwlaszcza male dziecko 5 letnie , ma zadelikatna skorke na solarium, dopuki jest sloneczo staraj sie przebywac z synkiem na powietrzu... proponuje abyś podawała synkowi soki z beta-karotenem (np. marchwiowy, swiezo wyciskany) , tabletki beta-karoten sa chyba narazie nie wskazane, ale o to mozesz zapytać pediatre, mnie osobiście zimą gdy nie bylo slońca karoten pomógł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum