Wysłany: Wto Sty 27, 2009 9:00 pm szkoła kosmetologiczna a choroba
Moim marzeniem jest uczyć się w szkole kosmetycznej, jednak nie wiem, czy ze względu na moją chorobę dostanę się do niej (przed przyjeciem do szkoły sprawdzają stan zdrowia), jak i bedę mogła wykonywać ten zawód..
Mam nadzieję, że ktoś bedzie wiedział coś na ten temat
Ja także chcialam isc do tej szkoly.. ale akurat przy zapisach zachorowalam.. i zrezygnowalam... tam robi sie masaze twarzy.. depilacje woskiem... postanowilam sobie odpuscic.. aby uniknac wzroku i komentarzy innych.
Już myślałam, że nikt mi nie odpiszę! Co za ulga
Zapisy są całe szczęście w okresie letnim, kiedy mam chwilowy "spokój' z chorobą, mimo, że nie jest ona zbyt widoczna
Nie można stosować depilacji woskiem mając łuszczycę ?
Jesteś bardzo odważna, tak jak wszyscy na tym forum, pokazujący swoje zdjęcie..
a do tego taka śliczna!
Hmm.. czy jestem odważna? nie wiem.. .ale wydaje mi się, że wtedy lepiej sie z kimś pisze, jak widzisz zdjęcie )
To jasne, że zapisuj się do tej szkoły zajęcia są bardzo fajne, masaze twarzy, depilacja woskiem itd..
hmmm... wydaje mi się, że normalnie można depilowac woskiem.. ale nie podczas choroby
jak masz ten okres kiedy jestes zdrowa to wydaje mi się, że nie ma żadnego problemu
witam:)
twój problem zmobilizował mnie do zalogowania się na tej stronce:)
a więc tak!
o tym ze choruję na ł dowiedziałam w wakacje po skonczeniu liceum i juz po tym jak złożyłam dokumenty do studium kosmetycznego. powiem szczerze że też miałam obawy czy nie zrezygnować z tej szkoły...
ale jakoś dałam radę i dwa latka zleciały bez problemów:):):)
oczywiście musiałam pogadać na temat ł z kobietką z którą miałam zajęcia i w ten sposób uniknęłam np. depilacji woskiem:) a kobietka podeszła do sprawy bez większych problemów:)
więc spróbuj!!!!
nie poddawaj się tak na samym początku:)
evelajneer
Wysłany: Wto Mar 29, 2011 2:06 pm
ja przez panią ł zrezygnowałam ze szkoły fryzjerskiej ponieważ mam duży wysyp na skórze głowy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum