Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Wynalezli Lekarstwo na Luszczyce ?
Autor Wiadomość
haodas

Wysłany: Pon Maj 25, 2009 8:34 pm   Wynalezli Lekarstwo na Luszczyce ?

Natknalem sie na taki temat.

http://zdrowie.onet.pl/1558419,aspons.html

Wiecie cos o nim ? Moze ktos juz stosuje ta metode ??

Prosze o wasze opinie.

Ciamajdka 
:D

Wysłany: Pon Maj 25, 2009 9:00 pm   

:neutral: Przecież to jest reklama On Clinic....

Czy ktoś w to jeszcze wierzy?
Z tego co wiem z opinii innych osób <forum luszczyca.org.pl> jest to terapia zawodna i w ogóle niepomocna. Także przykro mi.... jak kulą w płot :sad:

EWaa

Wysłany: Wto Maj 26, 2009 7:59 am   

On clinic to leczenie metodą placebo!!! przynajmniej mnie sie tak wydaje.

gość
[Usunięty]

Wysłany: Wto Maj 26, 2009 8:30 am   

E ... tam placebo.
Placebo, to metoda znacznie bardziej "zaawansowana".
W onclinicusie oczyszczają portfele z ich zawartości.

Gabeczka 

Wysłany: Pią Lip 31, 2009 2:26 pm   

Wiem, że może temat już nieaktualny, ale dobrze, że piszecie o tej klinice, ponieważ też rozpatrywałam wizytę tam. Po waszych wiadomościach napewno tam sie nie udam.

gość
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lip 31, 2009 4:48 pm   

Gabeczko, poczytaj jeszcze ... http://luszczyca.org.pl/p...079&#entry47079

Gabeczka 

Wysłany: Sro Sie 05, 2009 9:41 am   

Dzięki za link. to mnie jeszcze bardziej przekonało.
Jak dzoniłam tam, żeby dowiedzieć sie o cenę to Pani powiedziała mi, że wizyta kosztuje 150 zł, a potem lekarz przepisuje ich maści za 250. Jak zapytałam na ile maści starczają to powiedziałam, że na około 2, 2,5 miesiąca. Już wtedy zapaliła mi sie lampka, bo przecież nie każdego można leczyć tym samym. Teraz tylko sie upewniłam.

luckyluck
luckyluck

Wysłany: Wto Paź 16, 2012 1:39 pm   

A ja polecam poczytać ciekawy artykuł na temat leków biologicznych na łuszczycę: http://mascnaluszczyce.pl...-luszczyce.html

szater 

Wysłany: Wto Paź 16, 2012 5:07 pm   

kolejna reklama i sondaż wykonany na zamówienie ....stek bzdur...przez wszystkie lata nad leczeniem łuszczycy głowia sie i medycy i zielarze...jakos nie udało sie znalesc jednego srodka,leku,masci któraby pomagała wszystkim...totez bzdura jest podawanie najskuteczniejszych kremów?masci czy jakichs tam inszych specyfików....kazdy z nas choruje inaczej i nawet jak chorujemy od lat,tak jak ja przeszło 40 to nie jestem wstanie podac co działa najlepiej bo w kazdym rzucie działa lepiej co innego....nie dajcie sie ogłupiac...chca wyciagnac od was pieniadze,mamiac super działaniem ich specyfików...popytajcie prawdziwych łuszczyków czy stosowali one srodki i naprawde im pomogły....oczywiscie ze moze sie zaraz pojawiac jakis X,Y lub Z...bedacy na forum dzien lub dwa...jemu zapewne pomogły :twisted:

gadzet 
Jacek

Wysłany: Nie Lut 03, 2013 11:44 pm   

szater napisał/a:
...popytajcie prawdziwych łuszczyków czy stosowali one srodki i naprawde im pomogły....
Ja nie polecam.Pare lat temu udałem się do On clinic, gdyż wydawało mi sie że mają super masci i pomogą mi.W sumie do tego namówiła mnie żona, bo mi jakoś było szkoda wydać ponad 350 zł za pare tubek kremów.
Ale niestety zgodziłem się, gdzie później załowałem. 350 zł poszło do śmieci a maści czy kremy, które mi przepisali, nic mi nie pomogły.Nawet nie zniwelowały tych oznak.
Także Ja nie polecam maści czy kremów z On-clinic.
pozdrawiam

JuliaP
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lut 04, 2013 9:17 am   

Nie ma najlepszego lekarstwa na łuszczycę, a leczenie biologiczne też nie jest dla każdego odpowiednie.

Takie slogany typu "najlepsze lekarstwo na łuszczycę", "leczenie łuszczycy 100% skuteczności" mogą wymyślać tylko osoby, które nie mają bladego pojęcia o łuszczycy...
Zawsze będę takie reklamówki i hasła napiętnować :twisted:

robo 

Wysłany: Pon Lut 04, 2013 11:52 am   

JuliaP napisał/a:
Nie ma najlepszego lekarstwa na łuszczycę, a leczenie biologiczne też nie jest dla każdego odpowiednie.

Takie slogany typu "najlepsze lekarstwo na łuszczycę", "leczenie łuszczycy 100% skuteczności" mogą wymyślać tylko osoby, które nie mają bladego pojęcia o łuszczycy...
Zawsze będę takie reklamówki i hasła napiętnować :twisted:

- nawet nie ma skutecznego lekarstwa ....

pzdr.

Odpowiedz do tematu