Witam!!!Ostatnio moja babcia przyniosła dla mojej mamy suplement diety o nazwie FLAVON . Poszukałem troche w necie i znalazłem ze ten FLAVON bardzo pomaga w leczeniu łuszczycy . Moze ktos słyszał o tej metodzie?? Zastanawiam sie nad kupnem jednego słoiczka tylko cena jest troche wysoka 130zł na 40 dni dawkowania
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 8:08 pm Re: FLAVON
Grzesiu napisał/a:
Witam!!!Ostatnio moja babcia przyniosła dla mojej mamy suplement diety o nazwie FLAVON . Poszukałem troche w necie i znalazłem ze ten FLAVON bardzo pomaga w leczeniu łuszczycy . Moze ktos słyszał o tej metodzie?? Zastanawiam sie nad kupnem jednego słoiczka tylko cena jest troche wysoka 130zł na 40 dni dawkowania
Witam. Nie z kosmosu wzięły się opinie na temat łuszczycy. To prawda - i obronie preparat bo faktycznie sam miałem problem z łuszczyca, i odkąd zacząłem zażywać preparat problem znikną i jak najbardziej POLECAM ! - ja wedle zaleceń nawet smarowałem lekko niektóre miejsca i efekt był bardzo dobry. Dodatkowo wspomnę, że też nie wierzyłem i kupiłem go właśnie po spotkaniu z osobą na prelekcji Galikowskiej, któej suplement pomógł na to schorzenie.
Druga sprawa to linki do fałszywych artykułów - tzn prawdziwych, tylko widac, że przedmówca nie wie o czym pisze i nie zna preparatu. Te wyniki duńskich badaczy sa chociażby opisane tutaj: "Witaminy kontra witaminy" - i tyczą się suplementów SYNTETYCZNYCH, którym flavon wyraźnie się przeciwstawia. Druga wypowiedź nie jest żadnego profesora i także niczego nie dowodzi.
A jak chodzi juz o profesurę, to może warto dodać, że flaovon stworzył nikt inny jak prof. Dynio Zoltan, specjalista od antyoksydantów i chorób raka, członke węgierskiej Akadami nauk, pracował chociażby przy projektach w New York i innych opiewających na ogromne fundusze. Do tego falvon ma badania, atesty i wiele nagród. To o czyms świadczy.
Fakt sam o tym nie wiedziałem na początku, ale wszystko można przeczytać i znaleźć nawet u producenta.
Sam Flavon nie pomoże,ponieważ jest to tylko suplement i jeżeli ktoś stosuje tylko taka kuracje to raczej marne szanse na wygranie z łuszczycą. Jeżeli ktoś jeszcze stosował to piszcie jakie są Wasze opinie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum