Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 3:24 pm plamki wokół oczu
Czy ktoś z Was może mi poradzić coś na czerwone plamki pod oczami? Po wakacjach i długiej przyjaźni ze słońcem znikło wszystko ale w zamian pojawiły się te piekące maleństwa. Kiedyś próbowałam to ujarzmić diprosaliciem, ale to okropnie mocne jeśli chodzi o stosowanie na twarzy. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł piszcie!!!
Jeżeli chodzi o okolice oczu to jest to b. delikatny obszar i nie nalezy stosowac w tym miejscu tak mocnych preparatów, polecalabym krem dla dzieci bambino lub nivea, delikatnie wmasowuj w te okolice, ale tez mozesz zastosowac krem który jest na niedoskonałości cery z kwasem salicylowym z garniera czysta skora A lub z loreala pure zone z kwasem salicylowym i tez delikatnie wklepywać.
jak mi coś wyjdzie na twarzy a najczęściej na powiekach to też smaruję bambino mi pomaga ( najlepiej na noc i nie żałuję sobie kremu ) dwa dni i po kłopocie niestety co jakiś czas wraca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum