Obywatelko Kucka zostałaś mianowana prezesem zarządu w tajnych, demokratycznych wyborach jednogłośnie! Pryjmij moje gratulacje! ku chwale Dolnegośląska!
A moge potem startowac do Sejmu albo Senatu albo na prezydenta ? Hehehe Nie no tak powaznie to o co chodzi ? jestem przedstawicielem Ł z dolnego slaska ?
No ja jestem z centrum Polski, a dokładniej z Turku (to u nas krowy jedza ze stolow i jezdza na wczasy z ORBISEM )
Ale w kilku procentach czuje sie Dolnoślązakiem, bo mieszkalem kilka lat we wrocku i zakochalem sie w tym miescie....
No to jak ?? Przyjmiecie mnie ??
(moze jako ambasadora z "Turcji" )
_________________ "Czy świat się wiele zmieni gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy wku....ni?"
Ostatnio zmieniony przez sirpatrick Pią Lip 28, 2006 1:43 pm, w całości zmieniany 1 raz
Sir Patricu (uklęknij) jesteś przyjęty!
kucajko a tak naprawdę i poważnie to byłabys świetna w roli szefa! Dolnośląskie Cię wybrało! Co Ty na to?????????????
A czemu nie zaogowałes sie tylko jakos gosc piszesz?
Albowiem spieszyłem sie z odpowiedzią
Z drugiej strony wyszła z tego pewna nauka dla Admina...
A teraz do Agi....Katarzyna to jest naszym prezesem juz od dawna...tylko jeszcze o tym nie wie...hehehe....wiec nie pytaj jej o zgode, po prostu trzeba dziewczyne poinformowac o tym fakcie...
Hej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum