Zastanawiam sie ktore mydlo wziac i czym ewentualnie wspomoc jego dzialanie tzn chodzi mi o jakies sole czy olejki hmm Mozecie cos poradzic? Nigdy niekorzystalem z takich rzeczy ale postanowilem sprobowac
szczerze powiedziawszy to wszystkie sa chyba na jedno kopyto, osobiscie uzywam DOVE i jest spoko , kiedys mylam sie mydlem siarkowym , nalezy pamietac jednak aby to mydlach leczniczych dobrze nawilżyć cialo.
Mi pomagała kąpiel w takim płynie Oliatum, który możesz kupić w każdej aptece...A jeśli chodzi o mydła, błota i sole to one raczej oczyszczają ale nie natłuszczają...
Wysłany: Czw Sty 28, 2010 6:26 pm
myszeczka0love napisał/a:
Mi pomagała kąpiel w takim płynie Oliatum, który możesz kupić w każdej aptece...A jeśli chodzi o mydła, błota i sole to one raczej oczyszczają ale nie natłuszczają...
Co do Oilatum - to jest to bardzo dobre, w sumie to prawie to samo co Emolium, obydwa kosmetyki sobie chwalę - tylko ceny są niezadowalające
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum