jas,nie moglam znalesc slowa "mędzenie" - super pasuje do tego marudzenia o paleniu. ja w tej chwili wrocilam z przychodni. nie ma jeszcze moich wynikow cytologii. Kazali mi dzwonic i czekac. Z nerw rozbolal mnie zolądek . Nie wiem czy u nich taki balagan czy z wynikami jest cos nie tak. Siedze i ogarniają mnie czarne mysli. Chyba nie obedzie sie bez czerwonego....
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 04, 2009 3:28 pm
Skarbie kto czekał na jakikolwiek wynik,wie co teraz przeżywasz.Ty nie jedno a ze 3 te czerwone walnij,na pewno pomoze.Ewuś tych wyników nie robią wszystkie laboratoria i weź pod uwagę to obciązenie które w nich mają.Ja tam wiem,że jakby było coś nie tak to na pewno by nie kazali czekać.A w ogóle to co za głupie myśli przychodzą Ci do głowy.Dżizyss a jak Ty po tym czerwonym do tej przychodni nie trafisz?Dobra kciuki trzymac będę....na wszelki wypadek.
spokojnie ewa - po prostu sie nie wyrabiaja w czasie i nie ma co demonizowac - walnij lampke czerwonego winka i staraj sie zmienic sobie kierunek myslenia - moze dobra ksiazka?
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Ewa nie denerwuj sie,na cytologię średnio czeka sie dwa tygodnie,głowa do góry ja już trzeci tydzień czekam na wyniki wycinka i zaraz osiwieję haha teraz to dopiero ograniczam fajeczki....paliałam paczkę a przez te nerwy dwie dziennie mi idą ,pozdrawiam i trzymam kciuki
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 05, 2009 7:51 pm
Gecha jak nie przestaniesz się nakręcać to ja zacznę mędzić o papieroskach oczywiście.Przecież i tak będzie to co już jest .Tak? To po kiego ta niezdrowa adrenalina Ci.Ty lepiej idź w ślady Ewy i się pośmiej, z lampka czerwonego w ręku, oczywiście
Gecha .pale fajeczki i cierpliwie czekam
jas tego winka bylo wiecej niz lampeczka ,az mnie glowa rozbolala
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 06, 2009 6:24 pm
Czy w ten delikatny sposób chcesz mi powiedzieć,że znowu miałaś wieczorek ze śniadankiem A główka to nie od czerwonego-dobra mędzić nie będę dziś.
Jutro to koniecznie cynk
Daro ,Ty to jestes jak lekarz rodzinny,wszystko wiesz . dzieki za opinie ,wiem ,ze nie jest zle . Kamien z serca mi spadl bo kazali mi czekac kilka dni dluzej na wyniki.Jeszcze dzisiaj czekalam w klinice ok.15 minut az mi przyniosą wyniki. Co ja sobie przez ten czas myslalam...Tak wiec kochani i kobiety i mezczyzni badajcie sie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum