Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Leczenie Enbrelem
Autor Wiadomość
stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 10:13 pm   

noo..jesli mimo lzs dajesz rade szydelkowac to znaczy z e enbrel robi swoje..z czego nalezy sie bardzo cieszyc..oby tak bylo dalej..a co do pobolewania w stawach to coz...starzejemy sie kobieto..nie da sie ukryc :lol: :lol: :lol:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Wto Gru 15, 2009 10:29 pm   

nie starzejemy sie tylko dojrzewamy ;)

ciesze sie ze leczenie skutkuje :)

szater 

Wysłany: Sro Gru 16, 2009 7:29 am   

Marianno cieszę sie że sie pojawiłas!Należy Ci sie po łapkach ze tak długo czekalismy na wiesci!Jest ok,tak trzymaj.troche boli to też dobrze bo to wymiernik tego że żyjemy!Ściskam mocno! :mrgreen:
A taką wredną wiedzmę (chociaż jedna nie mogłabyś wyszydełkowac-tylko ciagle te Aniołki?) :lol:

marianna 
mari

Wysłany: Pią Gru 18, 2009 6:26 am   

Jeszcze raz Was bardzo przepraszam,za tę nieobecność ale za to Wy jesteście niezawodni ,te aniołki zabierają mi dużo czasu(ale i trochę kasy się przyda). Pozdrowienia dla Beatki mam nadzieją, że czujesz się dobrze!! :lol: :lol:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Gru 18, 2009 5:15 pm   

Witaj Marianno :smile: Pięknie dziękuję,u mnie wszystko dobrze.Pozdrawiam Cię cieplutko.Mówiłam,że cierpliwośc i wiara Ci pomogą,a resztę zrobi enbrel :smile: Oby tak dalej.Trzymam kciuki.Podziwiam Twój talent do takich ręcznych robótek,bo to wymaga wielkiej cierpliwości i wielkich umiejętności.Niech Twoje ręcę jak najdłużej robią takie piękne rzeczy.

marianna 
mari

Wysłany: Czw Gru 24, 2009 7:28 pm   

Życzę wszystkim Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!!

marianna 
mari

Wysłany: Pią Lut 26, 2010 9:12 pm   

Pozdrawiam bardzo gorąco,długo mnie tu nie było ,tak ogólnie to wszystko ok skóra jest super ze stawami trochę gorzej ale nie jest żle ,w poniedziałek jadę po 28 zastrzyk enbrelu biorę go w odstępach około10 dniowych.

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lut 26, 2010 10:14 pm   

Hej Marianno :grin: jak dobrze,że skóra super i reszta też.Pozdrawiam

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lut 26, 2010 11:42 pm   

Marianno jak dobrze, że w końcu się odezwałaś :smile: Cieszę się razem z Tobą, oby to trwało wiecznie :mrgreen: Pozdrawiam cieplutko, trzymaj tak dalej :smile:

marianna 
mari

Wysłany: Sob Kwi 03, 2010 9:41 pm   

Pozdrowienia dla wszystkich tu zaglądających .Oj znowu zaczyna się swędzenie od 2marca jestem bez zastrzyku ale już robi się nie ciekawie ,stawy bolą skóra coraz gorsza ale jestem dobrej myśli po świętach pojadę ,to myślę że wrócą do embrelu przynajmiej tak obiecali.

szater 

Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 7:44 pm   

Trzymam kciuki aby wszystko sie udało.Będzie dobrze,głowa do góry.Pozdrawiam.Krysia :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 3:06 pm   

Marianno, nie jesteś sama :smile: Trzymaj się, a ja trzymam kciuki z a Ciebie i Twoje leczenia . Pozdrawiam cieplutko :smile:

marianna 
mari

Wysłany: Nie Maj 09, 2010 9:05 pm   

Witam po dłuższej nieobecności ,znowu muszę troszeczkę opisać co się dalej dzieje.Jest nieciekawie skóra -stan bardzo zły ;stawy obecnie tak sobie,ale oprócz tego to podczas kontrolnych badań po rocznej kuracji embrelem wykryto boreliozę .Do embrelu po konsultacjach wrócono 6 maja dostałam zastrzyk ,narazie bez efektów .We wtorek wyjeżdżam do Ciechocinka aby zregenerować siły do dalszej walki ale już teraz z dwoma przeciwnikami.Pozdrawiam :smile:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Nie Maj 09, 2010 9:51 pm   

najwazniejsze marianno ze walczysz - a ja trzymam kciuki zeby ta walka byla zwycieska :*

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Maj 10, 2010 7:37 pm   

Witaj Marianno :smile: Jak widzę przyjeżdżasz w moje strony, więc może uda nam się spotkać na jakiejś herbatce :smile: .Pozdrawiam cieplutko.

Odpowiedz do tematu