Wysłany: Wto Gru 29, 2009 4:13 pm dieta w łuszczycy-badania
Witam serdecznie,
Prowadzę badania na temat wpływu diety na powstawanie i przebieg chorób skóry (m.in. łuszczycy i AZS). W związku z tym zwracam się z ogromną prośbą do osób, które cierpią na jakiekolwiek choroby skóry o wypełnienie ankiety: www.wbadanie.pl/ankieta/213656755/ W zamian za to służę pomocą w kwestiach związanych z dietą w chorobach skóry (jestem studentką V roku Dietetyki na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym) i udostępnieniem wyników moich badań, które posłużą do napisania pracy magisterskiej (będzie gotowa na przełomie maja i czerwca 2010 roku). Jeśli jest to możliwe proszę również o przesłanie linku do tej ankiety znajomym, którzy chorują na choroby skóry. Z góry dziękuje za pomoc. Wszelkie pytania i uwagi proszę kierować na adres e-mail: luiza.wypustek@op.pl www.wbadanie.pl/ankieta/213656755/
Ja bym jednak nieco zmodyfikował nieco pytania. Pytanie o karmienie piersią: ja przykładowo nie wiem czy byłem karmiony czy nie - opcja nie wiem była by też przydatna, no rezygnacja z dalszych pytań dotyczących karmienia piersią wówczas.
Miejsce zamieszkania: nie do końca wiadomo o co chodzi. Podać rodzaj? Miasto, duże miasto, wieś, a może rejon, opolskie, łódzkie, a może Irlandia?
Ja tez wypełniłem. Podejrzewam ze w pytaniu o dochody i adres zamieszkania chodzi glównie o to ile kto może przeznaczyc na leczenie i czy częsciej korzystaja z niego ludzie z miasta czy mniejszych miejscowosci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum