Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
dieta w łuszczycy-badania
Autor Wiadomość
luiza.wypustek
luiza.wypustek

Wysłany: Wto Gru 29, 2009 4:13 pm   dieta w łuszczycy-badania

Witam serdecznie,
Prowadzę badania na temat wpływu diety na powstawanie i przebieg chorób skóry (m.in. łuszczycy i AZS). W związku z tym zwracam się z ogromną prośbą do osób, które cierpią na jakiekolwiek choroby skóry o wypełnienie ankiety: www.wbadanie.pl/ankieta/213656755/ W zamian za to służę pomocą w kwestiach związanych z dietą w chorobach skóry (jestem studentką V roku Dietetyki na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym) i udostępnieniem wyników moich badań, które posłużą do napisania pracy magisterskiej (będzie gotowa na przełomie maja i czerwca 2010 roku). Jeśli jest to możliwe proszę również o przesłanie linku do tej ankiety znajomym, którzy chorują na choroby skóry. Z góry dziękuje za pomoc. Wszelkie pytania i uwagi proszę kierować na adres e-mail: luiza.wypustek@op.pl
www.wbadanie.pl/ankieta/213656755/

tygryska 
tygryska

Wysłany: Wto Gru 29, 2009 8:11 pm   

ok wypelniona ;)

Paweł 

Wysłany: Sro Gru 30, 2009 1:09 pm   

Wypełniona ;)

Ja bym jednak nieco zmodyfikował nieco pytania. Pytanie o karmienie piersią: ja przykładowo nie wiem czy byłem karmiony czy nie - opcja nie wiem była by też przydatna, no rezygnacja z dalszych pytań dotyczących karmienia piersią wówczas.

Miejsce zamieszkania: nie do końca wiadomo o co chodzi. Podać rodzaj? Miasto, duże miasto, wieś, a może rejon, opolskie, łódzkie, a może Irlandia?

daro 

Wysłany: Sro Gru 30, 2009 8:10 pm   

Ja też wypełniłem, ale nie wiem niektóre pytania są śmieszne, np. dochód, miejsce zamieszkania itp. A dochód to już nie wiem jak ma się do tej choroby

EWaa

Wysłany: Sob Sty 02, 2010 5:25 pm   

Napewno chodzi o to , że choroba nie wybiera bogatych czy mniej bogatych tylko kosi jak leci.

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sob Sty 02, 2010 8:45 pm   

a moze ile ktos ewentualnie moze przeznaczyc kasy na leczenie? ;)

Revitol_pl

Wysłany: Czw Mar 04, 2010 4:45 pm   

Ja tez wypełniłem. Podejrzewam ze w pytaniu o dochody i adres zamieszkania chodzi glównie o to ile kto może przeznaczyc na leczenie i czy częsciej korzystaja z niego ludzie z miasta czy mniejszych miejscowosci.

Odpowiedz do tematu