Zachęć internautów z dolnośląskiego do odwiedzania forum i rejestracji to będzie się działo
Póki co jest kilka osób, w statystykach widzę, że w tym miesiącu mieliśmy ponad 120 gości z dolnośląskiego.
Tak czy inaczej brakowało Kasi więc nic się nie działo
Ale widząc po opisie na gg widac ze niedługo powróci...
Pozdrawiam uśpionych dolnoślązaków...HEY
Zdolny Dolny Slązak Ludzie co jest ? Smutno tu na tym forum jak cholera Rozkręcmy coś Myslałam o jakims spotkaniu ludzików z dolnego sląska ale sama nie wiem czy dam rade wpaść Ale co wy na to ? Dało by sie znać na innych forach i moze by si nas troche znalazło Nie wiem jak inni ale z sobota czesto były problemy bo ten pracuje do południa a ten popołudniu wiec mysle bardziej o niedzieli Czekam na jakieś odpoweidzi od was I jezel ktos udziela sie na innych forach to niech da znac ze taki pomysl jest
Droga Kasiu.
Myslalem ze po ostatnich niewypalach porzucilas idee aktywizacji dolnoslazakow w celach zapoznawczych...aczkolwiek fakt powrotu do tego tematu bardzo mnie cieszy
Jestem zdecydowanie za!!!! Choc znajac zycie pojawia sie znowu 2-4 osoby, a ty bedziesz miala problemy z trawieniem . Tak wiec w obawie o twoje zdrowie nie wiem czy to taki dobry pomysl
Ale warto sie postarac bo nie widzielismy sie juz dosc dawno. HEJ.
No przepraszam ale czy to moja wina ze musiałam sie wtedy najesc jakiegoś swinstwa ( swoja droga, bo inni moga nie wiedziec - org spotkanie na ktore potem nie przyszłam bo.. za przeproszeniem żygałam jak kot ) ja nie mowie o jakims wielkim organizowaniu rzucamy dzien i godizne i chromolic wszystko ja sie jush nie bede bawic w wysyłanie powiadomien na maila itd kto bedzie chciał to przyjdzie zreszta strzeliłam z tym spotkaniem a teraz sama nie mam czasu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum