Stosuj to co ci pomaga. Ja jeśli wyjeżdżałam to raczej na parę dni, więc aby nie brudzić nikomu pościeli odstawiałam maść na ten czas Na twoim miejscu skorzystałabym na tym wyjeżdzie i postarała się skonsultować z dobrym dermatologiem na pewno mają o wiele większą wiedzę i o wiele większy zasób leków/maści które by ci pomogły w zaleczeniu łuszczycy. I to właśnie stamtąd powinnaś przywieźć zapas
Powodzenia
u mnie wyjazd spowodował nasilenie ł. Przyczyną pewnia był stres, bo ja straszny nerrrwus jestem! Ale w zależności od rodzaju ubezpieczenia można skorzystać i spróbować nowości. Powodzenia Ci życzę! Jak znajdziesz coś skutecznego daj nam znać! Pozdrawiam
ja wyjechalam do Holandii/pogoda bardziej deszczowa/ i luszczyca mi sie nie nasilila, a gdy zaczelo sie zblizac lato to tak jak co roku zaczelo mi wszystko schodzic, czyli jednym zdaniem: moja "wyprawa" nie wplynela ujemnie na moja luszczyce
_________________ "Moze wiem najlepiej, dlaczego tylko czlowiek potrafi sie smiac: tylko on cierpi tak bardzo, ze musial wynalezc cos takiego jak smiech"
/F.Nietzsche/
nerwy i luszczyca to chyba niezbyt dobre polaczenie... sam jestem teraz 'na wygnaniu' i tak niezbyt dobrze sie czuje. Mam nadzieje ze wszytko minie i sie ustabilizuje.
Hej.Jestem tu dopiero tydzien,jednak trafilam do miejsca gdzie jest bardzo cieplo.Teraz jest tu okolo 30 stopni Celcjusza.Jak narazie nie jest zle z moja luszczyca.Jednak zobacze co dalej.Pozdrawiam wszystkich
ja wyjchalem do angli na rok..po 6 miesiacach po bytu tam luszczyca calkowicie ustapila niestety po powrocie do polski wrocila ze zdwojona sil:(:(:( teraz walcze akupunktura moze to co da ale wyjazd mi osobiscie dobtrze zrobil...
[TAKIETAM] Dla mnie "ciepłe kraje" to wymarzone miejsce dla łuszczyków. Choć nie dla każdego Ł. słońce is goood. Ech, mieszkać tam na stałe, ech...
[PRAKTYCZNIE] Wyjazd to stres, a każdy stres dla Ł. to nowy wysyp.
Trzymać przy sobie swoje maści, swoje leki. Na zapas! Ja to już przerabiałem, obcy kraj, obce klimaty - Ł. tylko się nasiliła, skubana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum