Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Muszę się pochwalić :)
Autor Wiadomość
dana 

Wysłany: Sob Sie 05, 2006 8:21 pm   

no i zrobiło się zamiast radośnie -pesymistycznie.I jeszcze do tego ból że z naszą przypadłością nie wszędzie możemy pracować.
Ale żeby się nie stresować znalazłam sobie pracę z dala od ludzi po parę godzin dziennie i stan skórki się nawet poprawił. Przedtem prowadziłam swój sklepik(klienci-dłonie w łusce-stres) a teraz odpoczywam.

daro 

Wysłany: Nie Sie 06, 2006 11:09 am   

No to Aga nie dziwię ci się, że chcesz uciekać jak to służba zdrowia :sad:

Ania:) 

Wysłany: Wto Sie 08, 2006 11:30 am   

Cześć:)
Po pierwsze gratuluję:)
A co do wyzysku to też mogę niestety dołożyć swoje 3 grosze.Zaraz po maturze zrobiłam sobie roczna przerwę w studiach.I trafiłam do prywaciarza...Przez niecały rok pracy u Niego wysłuchiwałam jak to mam się dobrze.Że inni zarabiają mniej ode mnie (choć wcale nie zarabiałam dużo) i że w ogóle to powinnam go po nogach całować ze szczęścia.W konu nie wytrzymałam i kilka dni przed okrągłym rokiem pracy u Niego podziekowalam.Jego wyraz twarzy jest dla mnie nagrodą za cały rok upokorzeń.Był w ciężkim szoku, że pozwoliłam sobie zrezygnować z pracy u pana i władcy.
Teraz jeszcz estudiuję i jestem wolnym strzelcem.Mam nienormowany czas pracy i to mi pasuje.Ale zarobki jak na razie też raczej nienormowane ale pocieszam się, że jako studentowi powinny mi wystarczyć.No ale boję się co będzie jak skonczę studia a to już blisko...
No nic!!Podoba mi sie motto Kucki:wieczny optymizm to jest to:)
Pozdrawiam:)

ines 

Wysłany: Wto Sie 08, 2006 6:51 pm   

Wiesz Niki atak jednoosobowy jest raczej kiepski w skutkach tymbardziej ze na dzien dzisiejszy nie mam nic nowego na oku ale wydaje mi sie ze podaruje sobie jakiekolwiek debaty z szefem - to i tak nie ma sensu, nie wnikajac glebiej powiem ze to kawal dupka w dodatku kiepsko wychowanego z mania wyzszosci :( - poprotu czas naprawde powaznie zaczac sie rozgladac i mam zamiar zaczac to robic.

Niki 

Wysłany: Wto Sie 08, 2006 8:30 pm   

ines napisał/a:
to i tak nie ma sensu, nie wnikajac glebiej powiem ze to kawal dupka w dodatku kiepsko wychowanego z mania wyzszosci :( - poprotu czas naprawde powaznie zaczac sie rozgladac i mam zamiar zaczac to robic.

Te cechy to akurat posiada chyba każdy szef :mad: ale wiem z doświadczenia choć nie powiem że swojego :razz: znam takich co potrafią wydreptać podwyżkę i tu nawet nie chodzi o biadolenie tylko wysunąć konkretne argumenty. Ale rozumiem Cię Ines bo ja też jęczę że mało zarabiam ale o podwyżkę nie byłam jeszcze ani razu...jakoś nie potrafię :razz: za to miałam w tym roku przynajmniej satysfakcję że sam wystapił boss z szeregu i dał parę marnych groszy więcej...tylko co z tego jak to ledwo na waciki wystaracza.
Pozdrawiam

aga

Wysłany: Sro Sie 09, 2006 2:34 pm   

ja już postanowiłam! Szukam ofert, kończę studia i uciekam na jakiś przyzwoity kontrakt bo nie ma tu na co liczyć!!! Chyba że....?!?

ines 

Wysłany: Wto Sie 15, 2006 11:56 pm   

Kurcze tez chcialam z tad zmykac no ale na mojej drodze stanal moj misiu i teraz nie wyobrazam sobie gdzies jechac .No coz bede biedna ale szczesliwa :) :):):):):)

driverR 

Wysłany: Pon Wrz 11, 2006 11:37 am   

eee no to z niezlym opoznieniem dodaje cos od siebie...:D aktualnie sobie siedze w szkocji i rozpoczynam tu rok akademicki:) fajnie tu ale mimo to teskni sie za Polska :( pozdro :)

Czajosi

Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 5:24 pm   

Mnie jak na razie to jedynie studia tu trzymaja...został jeszcze rok i mam nadzieje, że po tym, czasie uda sie stad wymsknąc....(w tym miejscy zacytuję agę) "Chyba że....?!?"
Pzdr.

Kucka 
Wariatka :P

Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 7:36 pm   

Opuszczas nas tak ?? Tak..? TAK..? to 1 , 2 , 3 , ---> FOCH Z PRZYTUPEM NA LEWĄ NOGE I KLAŚNIĘCIEM !! :D :D :D :D :D

Czajosi

Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 9:01 pm   

Oj nie prowokuj Katarzyno :wink: :wink: :wink: :wink:

driverR 

Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 7:35 pm   

otyle sa te moje studia tu fajne ze jak sie zdrowo 'przysiadzie' to potem latwo o praace w firmach biotechnologicznych. A to juz cos, z tym ze ja bym wolal w ojczyznie pracowac. Chyba ze ... ;)

aga

Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 1:04 am   

chyba że to... mit, moja konfabuła, nie wierzcie kobiecie! Zostane starą panną! Hlip! S@motność w sieci piękny film! a na babskich wieczorach za dużo wina...

łukaszzzz85 

Wysłany: Wto Wrz 19, 2006 7:44 am   

hmmm ...skoro wino nie pomaga... polecam dwa a nawet trzy wina :P

Scorpix 
Ziomeczek

Wysłany: Nie Paź 01, 2006 2:04 am   

A propo pracy u prywaciarza... Polecam coś co kiedyś napisałem

można ściągnąć:

http://rapidshare.de/files/35042095/OMEX.pdf

trzeba kliknąć na FREE, odczekać ileś sekund... przepisać kod z obrazka i powinno się ściągać...

Piszcie uwagi i komentarze :)

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu