Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
O ciepłe myśli proszę bardzo
Autor Wiadomość
tygryska 
tygryska

Wysłany: Sro Sty 20, 2010 9:24 pm   

to kciuki dalej trzymamy :) zeby wytrwala :)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Sty 22, 2010 8:44 am   

Z tego co mi wiadomo :grin: to nadal jest twarda i pozdrawia wszystkich :mrgreen: Dlatego kciuki trza trzymać nadal :razz:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Pią Sty 22, 2010 12:08 pm   

ja tam nie trzymam..no bo kto w koncu bedzie wspomagal przemysl tytoniowy? chyba juz wystarczy jak ja przestalem palic :mrgreen: :mrgreen:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Sty 22, 2010 9:28 pm   

ja potrzymam bo przemysl tytoniowy sama wspomagam ;)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sty 23, 2010 10:53 am   

Stary luszczyku ja Ci radzę Ty nie igraj z ogniem :wink: Jak ona jutro wróci nie dość że na głodzie jest to jeszcze bez necika była :twisted: ,. .....to Ty lepiej schowaj się gdzieś.Dobrze radzę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Sob Sty 23, 2010 12:09 pm   

spoko spoko..eska mi przyslala wiec to oznaka ze wciaz kocha i w kondycji psychicznej jest nie najgorszej..a jesli czegos w ustach za bardzo jej brakowac bedzie ..to i pomoca chetnie sluzyc moge :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

szater 

Wysłany: Nie Sty 24, 2010 7:51 pm   

Witajcie kochani!Wróciłam ,teskniłam za Wami bardzo.Księciuniu mój ty tak zakorzeniony we mnie jestes ze trudno nawet na chwile o tobie zapomniec.Heniutek slicznie sie spisałas dziewczynko :mrgreen: Kochani nie pale nadal,niestety waleczna jestem jeszcze bardzo,aczkolwiek na Afganistan sie nie nadaje.Cięgnie mnie do słodkiego(Ksieciunio to gorzkie ziele)zmory nocne strasza nadwaga(a ksieciunio nie lubi rubensowskich kształtów)Czuje że będę gruba i jeszcze na dodatek ktos mnie zaraził łuszczycą :twisted:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Nie Sty 24, 2010 11:26 pm   

aha..no wiec wszystko gra i buczy..witaj w domu :mrgreen: :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Sty 25, 2010 9:58 am   

Oj buczy buczy :wink: i to jeszcze jak :!: Witaj z powrotem niepaląca czarownico :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

szater 

Wysłany: Pon Sty 25, 2010 1:34 pm   

Dobrze z wami byc,aczkolwiek ksieciunio liczyłam na wiecej ciepła,serdecznosci w tym okresie zlodowacenia,Heniutek wiem że nie jestem łatwa w obsłudze(warcze a nie bucze! :twisted: )bom czarownica a nie Mercedes,jednakowoż doceniam Twoja odwage cywilna,jaka wykazujesz w "rozmowach" ze mna. :twisted:
Kocie gdzie sie podziałas?zamarzłas czy zamarłas że już wróciłam :twisted:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pon Sty 25, 2010 5:24 pm   

jestem jestem :) szater trzymaj sie dzielnie tak dalej a my bedziemy podbudowywac :)
dobrze ze wrocilas :) mam nadzieje ze odpoczelas pieknie i teraz bedziesz w bardzo dobrym humorku ;) :>

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Pon Sty 25, 2010 8:01 pm   

ooo Szater trzymam mocno kciuki :mrgreen:
Ze mnie palacz jak trąba z koziego ogona to się nie wypowiem, ale też znowu nie palę :lol: pewnie znowu chwilowo ;)

szater 

Wysłany: Sro Sty 27, 2010 8:27 am   

Prosze,prosze pomalutku klub sie robi!Bardzo sie ciesze,przybywajcie nowe istotki,w grupie razniej.Może by Ewa dołaczyła?Tygryska narazie zbiera siły a Panowie?Dareczku słabo pamiętam-Ty nie palisz? :shock:

daro 

Wysłany: Sro Sty 27, 2010 6:44 pm   

Oj Szaterku - palę i to od 18 roku życia, także kilkanaście latek z papieroskiem już zleciało, pomimo tego, że nie mam kawałka płuca jakoś nie mogłem się pozbyć tego nałogu, a w sumie nawet mi wychodziło po operacji, było mniej, mniej, ale w końcu wróciło na swoje, jak za dawnych starych czasów ;) i tak już zostało - jakoś nie mogę się pozbyć tego nałogu - trzeba być naprawdę silnym psychicznie :) - mieć silną wolę, której niestety mi brakuje akurat do tego nałogu.
Podziwiam was babeczki :)

ewa49 

Wysłany: Sro Sty 27, 2010 7:26 pm   

Ja tez jestem pelna podziwu dla osob ktore rzucily papieroski. Nie rzucam palenia bo wiem ,ze to mi sie nie uda,wiec po co mam sie dodatkowo stresowac.Moze kiedys "poustawia" mi sie odpowiedni pomysl w glowie ale narazie nie odczuwam takiej potrzeby. Za to dla wszystkich niepalących przesylam szczere gratulacje:)))

Odpowiedz do tematu