staralam sie zwalczyc to zielona herbata, ale ciezkojanalozyc na piersi i brzuch a tam najwieksze wysiewy mam,wszytko spada zanim zdaze sie owinąc folią ;/ nie byloby tak zle gdyby tak nie swedzialo.. w dzien jestem w stanie panowac nad tym zeby nie drapac ale w nocy czlowiek przez sen sie drapie..:( rano wstaje i rozdrapane wszystko i kolejna łuska.. eh
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Sty 19, 2010 9:30 am
Co prawda sama nie stosowałam ale ludzie chwalą "BUską Maske Siarczkową"Można ją kupic w internecie,aptece.Gdzieś tu na forum był ktos (Sulfhur) co reklamował te wyroby.Mam z tej firmy żel p\bólowy dla mnie rewelka(kupiłam w aptece-15zł,400ml)
Niestety metoda z drożdżami nie podziałał na mnie i nie wiem jak Wy,ale nei jestem przekonany do tych wszystkich domowych sposobów leczenia łuszczycy. Moze dla kogoś sa skuteczne,ale na pewno nie dla mnie.
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 6:04 pm
Revitol_pl napisał/a:
Niestety metoda z drożdżami nie podziałał na mnie i nie wiem jak Wy,ale nei jestem przekonany do tych wszystkich domowych sposobów leczenia łuszczycy. Moze dla kogoś sa skuteczne,ale na pewno nie dla mnie.
Stosowałeś wszystkie opisane tu domowe sposoby?
To co na ciebie działa?
gosc [Usunięty]
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 6:46 pm
Daro na gostka najlepiej działa Administrator
Z domowych sposobów też nieźle działa na niego Stary Luszczyk Tylko,że On to się czegoś wystraszył i siedzi w kąciku czekając na wiosnę
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 10:38 am
Też walcze z łuszczyca od kilku lat zmiany mam na głowie i w jednym uchu na początku nie mogło dojsć do mnie ze moge miec taka chorobę a jednak tego sie nie wybiera po pierwszej wizycie u dermatologa przepisała mi jaką robioną oliwkę śmierdziało strasznie ale pomagało póżniej uzywalam juz tylko zwykłej oliwki i maści Lorinden A przez jakis czas miałam spokój ale znów się nasiliło około 40%mojej głowy to jedna wielka łuska teraz używam emulsji Locoid Crelo w sumie pomaga łuska w znacznym stopniu odpada a na swędzące miejsca mam Dermovate,ale w ogóle nie czuje efektu swędzi jak cholera,ale trzymam rączki przy sobie,a do mycia głowy używam szamponu Polytar jakies 2 razy w tyg.,no ale oczywście będe próbowac wszystkich sposobów jakie tutaj piszecie moze cos bedzie odpowiednie dla mnie:)
_________________ Może nie jestem idealna,ale idealnie sobie z tym radzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum