Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Petycja
Autor Wiadomość
szater 

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 4:21 pm   Petycja

Kochani powstała nowa stronka dla chorych na łuszczyce.Na pierwszej stronie znajduje sie petycja w sprawie uznania łuszczycy jako choroby przewlekłej.Inicjatorka petycji i nowej strony jest nasza koleżanka Beatka-BT37 :mrgreen: Bardzo Was serdecznie zapraszam do odwiedzenia stronki a szczególnie do wydrukowania i podpisania petycji.Pozdrawiam serdecznie.Krysia :mrgreen:
podaje adres: www.biedronkowo.info

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 5:09 pm   

no oki..odwiedzilem nowa stronke..jest zarabiasta ..ale ..moim zdaniem dwie rzeczy(na razie) cos mi nie graja..po pierwsze.. na zakladkach np . zielnik..o chorobie i tp ten zolty kolor czcionki zlewa sie a w szczegolnosci dla kogos kto juz nie ma najlepszego wzroku( i sza..to nic ze mowie o sobie :lol: ) po drugie chcac cos ze swoich sugestii przekazac administratorowi nalezy wypelnic dosc ,,osobisty,, kwestionariusz... nazwisko imie nr telefonu..jak sie to ma do ustawy o ochronie danych osobowych?..sadze iz mail juz by wystarczyl..reszta jest zarabiasta..czekam az beatka uruchomi forum..tam ja wycaluje z a pomysl..wskakujcie idwiedzic stronke..warto

kaśka69 

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 5:40 pm   

Ja juz tam byłam, petycje wydrukowałam i zbieram podpisy.
Stary Łuszczyku, forum działa :mrgreen:

ewa49 

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 5:51 pm   

Tylko na chwile weszlam na strone.Jeszcze zadnego kwestionariusza nie wypelnialam. Zastanawiam sie po co Nam potrzebne jeszcze jedno forum....

EWaa

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 6:28 pm   

No właściwie po co drugie forum??? Tu już sie ludzie znają. A tej petycji to tu nie można???

szater 

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 6:34 pm   

Słuchajcie kochani,miała Beatka potrzebę ,wizję ,chęc to stworzyła cos swojego.Nie zastanawiałam sie po co.Każdy może wejsc,poczytac i BARDZO PROSIMY o podpisanie deklaracji reszta nie jest obowiązkowa. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

EWaa

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 6:37 pm   

ok:) b. przejrzysta i fajnie sie czyta:) ale nie odchodzmy z tego forum :)

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 7:12 pm   

o nie..nie zgadzam sie..forum zarabiaste..i tez nasze..a w konsekwencji..nasza beatka jest po prostu nasza...i bedzie tam mam nadzieje zawsze ...wiec..nie bedzie problemu z debialmi..ja tam wchodze:P: :mrgreen: :mrgreen:

ewa49 

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 7:16 pm   

czy chcąc podpisac deklaracje musze sie zarejestrowac?

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 7:18 pm   

nie ..nie musisz..po prostu trzeba ja wydrukowac

ewa49 

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 7:21 pm   

przykro mi ,nie mam drukarki,nic z tego nie bedzie....

ewa49 

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 7:24 pm   

jest tylko wersja do wydruku?

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Sty 31, 2010 11:53 pm   

Dziękuję za dobre słowa.Strona cały czas jeszcze jest w trakcie powstawania,jest jeszcze sporo materiałow do wstawienia,każda sugestia na pewno będzie przez Artura wzięta pod uwagę.To Artur i Przemek stworzyli tę stronę i to forum.To im należą się słowa uznania,ponieważ tak jak my są biedronkami i robią to wszystko za darmo.Nowa strona i forum są niezależne od stron stowarzyszenia,a tu jak sami wiecie nie ma zadnego admina,który pilnowałby wszystkiego jak należy.Co do danych osobowych,to nie są one przez nas wykorzystywane.Większość maili i tak trafia do mnie,a ja po odpowiedzeniu zazwyczaj usuwam je,ponieważ wszystko ma swoją pojemność.Chodzi o najłatwiejszy sposób odpowiedzi na pytania.
Petycja jest w formie do wydruku,ale jesli Ewo masz maszynę do pisania to możesz ją sobie przepisać,albo może jest ktoś z Łodzi kto Ci ją wydrukuje,a jeśli nie to daj znać a wyslę Ci ją pocztą o ile oczywiście chcesz ją podpisać.
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie,a dlaczego powstała ta strona to łatwo się domysleć.Niestety nikt dla nic nie chce zrobić,by nam pomóc,wiec musimy zrobić to sami,a strona internetowa przyciągnie więcej osób.Do tej pory sama pisałam różne listy w różne miejsca,ale jeden podpis to za mało.Muszą nas zauważyć i przestać lekceważyć.To cała moja filozofia.
Pozdrawiam cieplutko.
Beata

Paweł 

Wysłany: Pon Lut 01, 2010 12:47 pm   

Fajna stronka Beato. Ja od pół roku zamierzam otworzyć stronkę o łuszczycy + bloga, ale nie mogę znaleźć czasu. Jakoś teraz może uda mi się coś porobić.

Tak na marginesie to chyba nie masz tam jednolitej czcionki - w niektórych miejscach strony jest mniejsza. Rzekł bym, że strasznie malutka i trudno się czyta (a wzrok mam dobry). A tak poza tym to całkiem całkiem :)

szater 

Wysłany: Pon Lut 01, 2010 1:00 pm   

To może połaczcie siły.Łatwiej bedzie to wszystko ogarnac.Dużo wiadomosci umyka przez to że sa różne fora :roll:

Odpowiedz do tematu