Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
łuszczyca od dzieciństwa
Autor Wiadomość
gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 23, 2010 10:35 pm   

Pawełku już my tu znamy to Twoje goło :twisted: a potem jakieś gatki są,jakieś ręczniki i inne reklamówki :mrgreen: No ale,że wesoło to bez dwóch zdań-przecież łuszczyca to tak jak każda inna choroba- jest i nic na to nie poradzisz :razz:

Ania:) 

Wysłany: Sro Lut 24, 2010 7:01 pm   

szef1234 napisał/a:
Witajcie w klubie kamuflatorow (ale niejest tak zle)

Dobre:) Nie ma to jak zrzeszyć się, w grupie jest raźniej:)
No niestety, ja osobiście chyba jeszcze nie dorosłam do tego, żeby nie przejmować się ł...No, ale wszystko przede mną:)

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Czw Lut 25, 2010 11:32 am   

taa..jeszcze troche a bedziecie sie bali nosa wysciubic z domu.. czy was pogielo wszystkich czy jak?..komu sie nie podoba niech nie patrzy..a ten kto patrzy i jest ciekawy ten zada pytanie..i wszystko...tracic lato tylko dlatego ze ma sie luszczyce?..glupota..

Ania:) 

Wysłany: Czw Lut 25, 2010 8:39 pm   

Stary Łuszczyku - ja mam tego świadomość!Ale mieć świadomość a odwagę, to różnica...

kliszczak26 

Wysłany: Pią Lut 26, 2010 1:47 am   

Widzisz stary luszczyku,dla ludzi starej daty<ze tak powiem :mrgreen: > luszczyca nie ma znaczenie,maja rodziny,zony,mezow dzieci wszystko ulozone,a dla ludzi<mlodej daty> jak JA :grin: czy inni chorzy na luszczyce to jest duzo!!!!!!przez p.Ł nie mozemy znalezc drugiej polowy<jest ciezko>.

Ps.Jezeli napisalem cos nie tak to Przepraszam jestem po 18 godz.pracy.Pozdrawiam serdecznie!!!

szater 

Wysłany: Pią Lut 26, 2010 7:42 am   

Drodzy Młodej Daty(przy Ksieciuniu który jest przed 50-tką jak ja 2 po 50- tce to już pewnie jestem sarkofag :twisted: )czy wy uważacie że łuszczyca przyszła nagle teraz jak wy jestescie młodzi? :twisted: Jezeli piszemy że chorujemy po 30 pare lat to chyba znaczy ze zaatakowała nas też w wieku że tak powiem młodzieńczym. :twisted:
30 lat temu o kompie mógł ktos gdzies słyszec,netu nie bylo,informacje na temat łuszczycy zerowe,świadomosc w narodzie na ujemnym.Nie gniewam sie na Ciebie ,bo zawsze młody uważał ze życie tylko jemu dokucza.My mielismy te same problemy(mysle że nam było trudniej znalezc swoją połówke)teraz masz fora łuszczycowe,znam ludzi ,którzy własnie tam sie poznali.Problemem jest nasze własne otwarcie na świat.Jak ty sam siebie nie cenisz,nie kochasz i nie akceptujesz swojwgo ciała to taki obraz siebie przekazujesz innym.Jeżeli sami sie izolujecie,tworzycie bariery todo kogo macie pretensje?To też nie jest do konca wina choroby ale własnie podejscia do życia.Mój syn nie choruje,nic mu nie brakuje powinien byc szczęsliwy bo wielu nie ma tego co on ale odkąd jego zwiazek sie rozpadł zatrzasnął sie i czeka,na co ?chyba na Godota.Życie pedzi i to szybko,szkoda marnowac czasu na rozczulanie sie nad soba.Acha! jak sie ma rodzine i dzieci to dopiero zaczynaja sie kłopoty i trzeba umiec brac sie z życiem za bary :mrgreen: Tego wam młodym życze : stara,wredna,szpetna z łuszczycą a jednak gotujaca krew w żyłach panów Czarownica :lol: :twisted: :mrgreen:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Pią Lut 26, 2010 11:08 am   

noo..z tym gotowaniem sie krwi tos teraz troche przesadzila :roll: :lol: ..bo ja widzialem ze na twoj widok to co niektorzy na strzelnicy bardziej zaciskali dlonie na kolbach...ciekawe dlaczego? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Lut 26, 2010 2:27 pm   

widac czarownica ma urok osobisty ;)

Maron 

Wysłany: Pią Lut 26, 2010 8:39 pm   

kliszczak26 napisał/a:
Widzisz stary luszczyku,dla ludzi starej daty<ze tak powiem :mrgreen: > luszczyca nie ma znaczenie,maja rodziny,zony,mezow dzieci wszystko ulozone,a dla ludzi<mlodej daty> jak JA :grin: czy inni chorzy na luszczyce to jest duzo!!!!!!przez p.Ł nie mozemy znalezc drugiej polowy<jest ciezko>.

Ps.Jezeli napisalem cos nie tak to Przepraszam jestem po 18 godz.pracy.Pozdrawiam serdecznie!!!

Ja jestem młoda, a mam podejście takie jak stary łuszczyk. :P
Raczej nie zależy od wieku, ale podejścia do różnych spraw ;)
Nie mam drugiej połowy, a jak komuś nie bedzie sie podobało to, że mam panią Ł to ma pecha albo mnie lubi / kocha albo nie jest tego wart ;)

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Lut 26, 2010 8:45 pm   

ogolnie wiemy przeciez ze swiatlo/slonce i swieze powietrze dobrze dziala na panią ł wiec... okrywajac sie maksymalnie sami pozbawiamy sie mozliwosci leczenia luszczycy ;) a co ludzie mysla to jest ich problem

no dobra fakt tez mi sie niera zdarzylo ze nie chcialam pokazywac zmian ;) ale dosc szybko doszlam do wniosku ze jesli ktos nie zaakceptuje mnie z pania ł to znaczy ze nie akceptuje mnie w ogole ;) wiec wisi mi to co ludzie mysla ;)

szef1234

Wysłany: Pią Lut 26, 2010 10:05 pm   

A jak jestes z kims w stalym zwiazku i ta druga polowa powiedzmy ze czuje pewna niechec do ciebie to co wtedy?

Maron 

Wysłany: Pią Lut 26, 2010 10:12 pm   

no to po co z Tobą jest ?

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Lut 26, 2010 10:15 pm   

jesli wiedziala druga polowa ze masz luszczyce to czemu za ciebie wyszla/jest z toba?

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lut 26, 2010 10:17 pm   

Szef albo ją wyedukujesz albo...do widzenia innej opcji nie ma.Przynajmniej ja nie znam :sad:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Lut 26, 2010 10:19 pm   

heniutka chyba jestesmy brutalne... ;)

Odpowiedz do tematu