Wysłany: Czw Mar 18, 2010 4:20 pm
Na allegro jest bardzo duże specyfików na łuszczycę, wystarczy tylko wpisać łuszczyca i wyskoczą, poza tym ciekawostka w tych wszystkich aukcjach, o czym ja nie wiedziałem przez dziesiątki lat - że można ją wyleczyć, to właśnie odróżnia te konsmetyki od tych które my używamy, dlatego po takich wpisach wiadomo ile są warte i ile wie osoba o tej chorobie promująca dany specyfik - tyle co nic
Sprawdzona skuteczność w Niemczech od 30 lat!
100gr-125ml. Wyprodukowany w Niemczech.
Cena apteczna kremu 100ml w Niemczech 30euro.
Użycie; nanieść cienką warstwe kremu na zmienne chorobowo miejsca.
Opakowanie kremu starcza na 3miesięczną kuracje.
Cena promocyjna 79zł.
najbardziej dobilo mnie ostatnie
swoja droga moze by sprobowac zrobic w domku taka masc... olej awokado niedrogi - witamine b12 tez mozna kupic niedrogo...
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 6:29 pm
Ja ci powiem tak, idź do apteki tam jest wiele specyfików na łuszczycę, kremów maści itp, są takie które w swoim składzie mają miód itp i zapłacisz tą samą cenę, albo mniej Są kosmetyki typu emolium, iolatum - one też są na łuszczycę i nie tylko, ale są one przebadane dermatologicznie, poza tym nie na każdego z nas to samo działa jednym pasuje zwykła oliwka dla dzieci innym nie i znalezienie tego czegoś nawet do smarowania nie jest takie łatwe. Najlepsze są kosmetyki dla dzieci jest ich pełno w aptekach i są bezpieczne, poza tym żaden krem nie zaleczy ci łuszczycy, to tylko dodatek, nawilżacz, pomoc w jej zwalczaniu przy stosowaniu czegoś innego, najpierw potrzebna jest jakaś maść, sposób domowy czy coś w tym stylu a później krem, żeby się pozbyć zmian, same kremy nic nie dają, no chyba, że masz bardzo malutki zmiany i za dużo pieniędzy na kupno wszytskiego z allegro czego nie można dostać na rynku.
Powiem ci tak ja się kiedyś naciełęm na allegro na płyn chiński na łuszczycę i powiem ci strata pieniędzzy, szkoda wąchania smrodów tego płynu i duszenia ssię w nim a poza tym szkoda pieniedzy na coś co nie działa a miało być tak skuteczne. Po tylu latach zrozumiałem, że nie ma na to leku tyle, ale zawsze początkujący w tej chorobie szukają czegoś, czego nie można gdzie indziej dostać, bo myślą, że to podziała.
Ja osobiście wolałbym za te pieniądze iść do apteki niech tam mi jakiś krem doradzą
z nazwą Revitol mam jakieś takie skojarzenia....cena zwala z nóg ,jak mam wysiew to tylko napad na bank by mnie uratował.Ja nie zaryzykuję. Opakowanie cygnoliny kosztuje 5 zł. więc sam porównaj
Pierwszy produkt:
Nazwa kremu w aukcji inna niż na zdjęciu. Po za tym na 3 miesiące starcza 100 gram... chyba jak ma się kilka plamek.
Produkt drugi:
To 18+ to mi się kojarzy tylko z "dozwolone od lat 18"
Produkt trzeci:
Cena powala, ale mogę przyznać, że jest to skuteczne w łuszczycy. Nie używałem, ale wiem, gdyż głównym składnikiem jest kwas salicylowy używany do pozbycia się łuski. A nie lepiej kupić maść salicylową robioną za kilka-kilkanaście zł? (nie wiem dokładnie ile kosztuje)
Tylko pytanie czy taka masc za kilkanaście zł okaze się skuteczna-to już inna kwestia. A jeżeli chodzi o ranking to jest wiarygodne i nie zrobiony na potrzeby promowania konkretnego produktu,można mu zaufac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum