Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
POGADUSZKI I PLOTECZKI
Autor Wiadomość
iwona-k-60 
iwona

Wysłany: Sob Mar 20, 2010 9:14 pm   

wiosenne odchudzanie chyba mamy z głowy.Kawusia ,czekolada ...i jeszcze ciacho,hihihi.Piszę się na wszystko powiedz tylko słowo

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sob Mar 20, 2010 9:18 pm   

iwonko w tym tygodniu bede musiala odpracowywac zaleglosci wiec nie da rady ale w przyszlym bardzo chetnie :) w poniedzialek pomiedzy czwarta a szosta mam "okienko" pomiedzy pracą a kursem angielskiego ;) jakby ci sie gdzies cos wpasowalo tak to byloby bardzo fajnie :)
co poniedzialek tak mam - potem jestem w srode i piatek w lodzi - pracuje do czwartej

zbig62 
Zbanowany
Inne spojrzenie

Wysłany: Nie Mar 21, 2010 9:07 pm   

Czy gdyby ten idk-szczekopluj-staryłuszcz nie miał złuszczonego mózgu, to wybrałby sobie taki avatar? Im durniejszy, tym bardziej go się trzymają tutejsze damskie durnotki. No ale czego się spodziewać po tych, którym złuszczył się też mózg, bo nie słuchają mądrzejszych, lecz ciągnie ich wg ich poziomu... (jakby ktoś nie wiedział, co oznacza skrót "idk" przy szczekopluju, to przyjęło się, że oznacza on idioto-debilo-kretyna)
Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.

iwona-k-60 
iwona

Wysłany: Nie Mar 21, 2010 9:48 pm   

Tygrysko,ja jestem teraz na świadczeniu rehabilitacyjnym więc wybierz dzień a ja się zjawię

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 12:28 am   

iwona w przyszlym tygodniu dam znac :)

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 7:30 am   

ochhh..jak ten zbig mi pieknie pisze..chyba chce sie we mnie zakochac.. hurrraaa..do boju chlopobabo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Mar 22, 2010 10:03 am   

Stary Łuszczyku jak ja Ciebie ostatnio czytam,to nie wierzę własnym oczom :shock: ? Chłopie normalnie PEREŁKAMI sypiesz :lol:

Cieszę się,że Tu jesteś a jak zdążyłeś zauważyć :mrgreen: nie tylko ja jedna jestem Twoją wielbicielką :lol:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Wto Mar 23, 2010 7:57 am   

z ta wielbicielka tos mi teraz ladnie poslodzila..az sie z deczka zazenowany poczulem.. :oops: :oops: iii...tylko nie chlopie nieeee? jestem...(och..jak to pieknie brzmi)..jestem mezczyzną :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Wto Mar 23, 2010 8:11 am   

chlop to przy bronce tylko? ;)

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Wto Mar 23, 2010 8:24 am   

chlop to takie poltora nieszczescia

..granatem od pluga oderwane..jak nie szukajac daleko np zbig :mrgreen: :mrgreen:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Wto Mar 23, 2010 8:30 am   

a facet nie moze byc? ;)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Mar 23, 2010 10:57 am   

Stary Luszczyku jeżeli takie jest Twoje życzenie mogę wołać- mężczyzno :!: Ja co prawda, jak chłop prosi,żeby mówić do niego mężczyzno,to tak jakoś.... zdziwiona jestem :roll: ale to tylko tak na początku,potem przywykam.No bo przecież jaki jest chłop to każdy wie, mam takiego- już z 20 lat z hakiem,to troszkę się orientuję :razz: no a z tymi mężczyznami to tak nie do końca wszystko wiadomo- przynajmniej ostatnio :lol:
Ale tak naprawdę to dla mnie nieważna płeć ważne uczucie :lol: Pozostaję więc nadal Twoją wielbicielką,a co mi tam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

szater 

Wysłany: Wto Mar 23, 2010 5:00 pm   

Dlatego moje Ksieciunio załatwia wszystko :razz:

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Wto Mar 23, 2010 8:52 pm   

no teraz to czuje sie jak idol..albo co najmniej guru :lol: :lol: :lol:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Mar 23, 2010 9:44 pm   

Mężczyzno :mrgreen: Ty się czuj jak wolisz :wink: należy Ci się....za kolosalne postępy na niwie komunikacyjnej :razz: że tak powiem :lol: :lol: :cool:

Odpowiedz do tematu