iwonko w tym tygodniu bede musiala odpracowywac zaleglosci wiec nie da rady ale w przyszlym bardzo chetnie w poniedzialek pomiedzy czwarta a szosta mam "okienko" pomiedzy pracą a kursem angielskiego jakby ci sie gdzies cos wpasowalo tak to byloby bardzo fajnie
co poniedzialek tak mam - potem jestem w srode i piatek w lodzi - pracuje do czwartej
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Czy gdyby ten idk-szczekopluj-staryłuszcz nie miał złuszczonego mózgu, to wybrałby sobie taki avatar? Im durniejszy, tym bardziej go się trzymają tutejsze damskie durnotki. No ale czego się spodziewać po tych, którym złuszczył się też mózg, bo nie słuchają mądrzejszych, lecz ciągnie ich wg ich poziomu... (jakby ktoś nie wiedział, co oznacza skrót "idk" przy szczekopluju, to przyjęło się, że oznacza on idioto-debilo-kretyna)
_________________ Jeśli nie pamiętasz, jaki najlepszy zestaw cech wybrałaś/eś na ziemską drogę życia przed urodzeniem się na Ziemi, to nie znaczy, że tak nie było, lecz że nie pamiętasz. A nie pamiętać jest mądrzej, niż pamiętać. Łuszczyca - wg mnie - to nie choroba, a prawidłowa właściwość skóry w obliczu nieprawidłowych ludzkich odżywiań się. Choć taka okropnie przykra, jednak ułatwia wyższe rozumienia i odnalezienie się.
z ta wielbicielka tos mi teraz ladnie poslodzila..az sie z deczka zazenowany poczulem.. iii...tylko nie chlopie nieeee? jestem...(och..jak to pieknie brzmi)..jestem mezczyzną
_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 10:57 am
Stary Luszczyku jeżeli takie jest Twoje życzenie mogę wołać- mężczyzno Ja co prawda, jak chłop prosi,żeby mówić do niego mężczyzno,to tak jakoś.... zdziwiona jestem ale to tylko tak na początku,potem przywykam.No bo przecież jaki jest chłop to każdy wie, mam takiego- już z 20 lat z hakiem,to troszkę się orientuję no a z tymi mężczyznami to tak nie do końca wszystko wiadomo- przynajmniej ostatnio
Ale tak naprawdę to dla mnie nieważna płeć ważne uczucie Pozostaję więc nadal Twoją wielbicielką,a co mi tam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum