tez uzywam polytaru. przedwczoraj robilam papke i bynajmniej swedzi mniej ale sypie mi sie ze lba tak strasznie, ze nie moge tego wytrzymac. to troche ponizajace. poza tym nie przywitalam sie ;p jestem nowa.. nie wiedzialam, ze jest takie forum. jak dla mnie rewelacja. bylam u tylu dermatologow i wszyscy tylko, ze niestety tego sie nie da wyleczyc... zalamywalam sie, bo wystepuje i strasznie mi to przeszkadzalo.... w pewnym momencie mialam to na calych plecach. mama smarowala mnie pioktanina i zeszlo w koncu po jakims roku. ale bez przesady, kto bedzie smarowal glowe na fioletowo... probowalam wszystkiego. zawsze przepisywano mi elocom ale im czesciej go uzzywam tym czesciej mnie wysypuje... obecnie mama stara sie zapewnic mi odpowiednie skladniki od srodka. witaminy ziola itd wiec jest duzo lepiej. na ciele mam moze z 5 stalych plamek no i ognisko na glowie i bardzo bardzo sie ciesze, ze znalazlam ta strone bo mam nadzieje, ze domowe sposoby w k9oncu mi pomoga. poza tym w koncu bede mogla sie podzielic tym problemem z kim innym niz tylko z mama i chlopakiem.... pozdrawiam
po papce nie powinno, ale jak cos tam zaswedzi to wytrzymasz, pozniej podczas pilingu z soli moze saszczypać jesli masz jakies ranki na glowie ale da sie wytrzymać.
Witam wszystkich jestem tu od kilku dni czytałem tyko co pisaliście i radziliście ja zaczołem stosować papkę drożdżową ale tylko na głowę no i trochę pomogło. Ale zrobiłem konwalie na spirytusie i od dzisiaj zaczynam kuracje napisze za 2 tygodnie mniej więcej jakie będą efekty pozdrawiam wszystkich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum