Te koty to są operatywne bestyjki,że hej.Ja lubię korzystając z usług swojego fryzjera,nagadam się,że ho ho a jak się przy tym zrelaksuję Kotku a czemu Ty od tego fryzjera taka niezadowolona wychodziłaś:Ty nie wiedziałaś czego chcesz czy on taki nieporadny
Sama łuszczycy na głowie nie mam,ale kilkakrotnie byłam świadkiem pracy mojej fryzjerki z główkami z łuszczycą i to u obu płci.Rozmowy były bardzo przyjemne a nawet pełne wzajemnych uśmiechów i porad i to w obie strony.Także myślę,że wszystko to tylko kwestia dogadania się
ja mam dosc nietypowy ksztalt pyszczka i przewaznie fryzjerka dobierala mi fryzure inaczej niz nalezalo raz bylo juz w ogole smiesznie bo po obcieciu, uczesaniu pani fryzjerka dala mi szczotke ze stwierdzeniem: no fakt nie wyszlo niech sie pani uczesze jak uwaza
raz jedyny kiedy sie uparlam na fryzure wg fotki aktorki a fryzjer zrobil dokladnie to co kazalam bylo ok - niestety fryzjer potem jakos sie wyprowadzil wrrr
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 5:59 pm
Tysiu rozbawiłaś mnie chociaż siebie w takiej sytuacji nie widzę Swoich piór to ja nie jestem w stanie sama podciąć a raz w miesiącu to robić potrzebuję
Z fryzurami i fryzjerami już nie eksperymentuję.Jedna i ta sama od lat...wie co i jak
Poszaleć to ja co najwyżej z kolorem mogę Pozdrawiam
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Kwi 24, 2010 6:08 pm
Moje czarne na gęstosci i grubosci nie straciło(nawet po chemioterapii) jednakowoż lekko cosik wyblakło posuwajac sie w stronę platynowej bieli.Kolor niespecjalnie mi przypadł do gustu toteż zapodałam śliczną,goracą czerwień,złamaną odrobiną czerni i szmaragdowej zieleni
Ja tam do fryzjera nie chodzę bo w Polsce nie ma żadnego z tak bujną wyobraźnią by to wszystko jakoś poukładać. Ja sam robię tak: z tych trzech z przodu robię fantazyjną grzywkę, cztery z trzeciego rzędu kładę zawadiacko wzdłuż ucha, z trzech obok tworzę bujne fale pięknie spływające do tyłu , trzy z czubka głowy same układają się w wspaniałego jeża dlatego z nimi nic nie robię, wszystkie sześć z prawej strony starannie zaczesane pięknie się układają niczym lwia grzywa. Z tymi czterema z tyłu to nie bardzo wiem co robić bo ich nie widzę ale słyszałem wiele opinii, że śietnie wyglądają więc się nie przejmuję.
Z niechęcią,ale ja także musze przyzanc ze unikam wizyt u fryzjera.. sam dbam i pielęgnuje swoje włosy-oczywiscie w miarę możliwosci. Czasme pomaga mi w tym mama. Po prostu wstydze się isc do fryzjera.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum