Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
FRYZJER
Autor Wiadomość
gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 12:17 pm   

Te koty to są operatywne bestyjki,że hej.Ja lubię korzystając z usług swojego fryzjera,nagadam się,że ho ho a jak się przy tym zrelaksuję :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kotku a czemu Ty od tego fryzjera taka niezadowolona wychodziłaś:Ty nie wiedziałaś czego chcesz :lol: czy on taki nieporadny :razz:
Sama łuszczycy na głowie nie mam,ale kilkakrotnie byłam świadkiem pracy mojej fryzjerki z główkami z łuszczycą i to u obu płci.Rozmowy były bardzo przyjemne a nawet pełne wzajemnych uśmiechów i porad i to w obie strony.Także myślę,że wszystko to tylko kwestia dogadania się :wink:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 1:03 pm   

ja mam dosc nietypowy ksztalt pyszczka ;) i przewaznie fryzjerka dobierala mi fryzure inaczej niz nalezalo ;) raz bylo juz w ogole smiesznie bo po obcieciu, uczesaniu pani fryzjerka dala mi szczotke ze stwierdzeniem: no fakt nie wyszlo niech sie pani uczesze jak uwaza
raz jedyny kiedy sie uparlam na fryzure wg fotki aktorki a fryzjer zrobil dokladnie to co kazalam bylo ok - niestety fryzjer potem jakos sie wyprowadzil wrrr ;)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 5:59 pm   

Tysiu rozbawiłaś mnie :mrgreen: chociaż siebie w takiej sytuacji nie widzę :twisted: Swoich piór to ja nie jestem w stanie sama podciąć a raz w miesiącu to robić potrzebuję :lol:
Z fryzurami i fryzjerami już nie eksperymentuję.Jedna i ta sama od lat...wie co i jak :wink:
Poszaleć to ja co najwyżej z kolorem mogę :lol: Pozdrawiam

szater 

Wysłany: Pią Kwi 23, 2010 7:12 pm   

puma napisał/a:
ja też omijam od lat fryzjera.grzyweczkę podcinam sama a z tyłu piórka sobie rosną :mrgreen:

Piekne one i jak len białe :roll:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Kwi 23, 2010 7:39 pm   

moje rude futro tez juz wspomagane no i co ;) wazne ze rude ;)

szater 

Wysłany: Sob Kwi 24, 2010 6:08 pm   

Moje czarne na gęstosci i grubosci nie straciło(nawet po chemioterapii) jednakowoż lekko cosik wyblakło posuwajac sie w stronę platynowej bieli.Kolor niespecjalnie mi przypadł do gustu toteż zapodałam śliczną,goracą czerwień,złamaną odrobiną czerni i szmaragdowej zieleni :twisted: :lol: :lol: :lol:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sob Kwi 24, 2010 8:41 pm   

szater efekt podejrzewam jest boski :) pokazalabys ;)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 8:57 am   

Ne pokaże :evil: ponieważ gdyż jak twierdzi,posiada urodę radiową :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

szater 

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 10:06 am   

Wazne że wogóle ja posiadam :twisted: :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 10:23 am   

A to Ty tak... twierdzisz :roll: pozwolisz,że ja poczekam do.....wakacji :lol: :mrgreen:

Maściożerca
http://jacenty50.blogspot.com/

Wysłany: Pon Maj 03, 2010 3:22 pm   

Ja tam do fryzjera nie chodzę bo w Polsce nie ma żadnego z tak bujną wyobraźnią by to wszystko jakoś poukładać. Ja sam robię tak: z tych trzech z przodu robię fantazyjną grzywkę, cztery z trzeciego rzędu kładę zawadiacko wzdłuż ucha, z trzech obok tworzę bujne fale pięknie spływające do tyłu , trzy z czubka głowy same układają się w wspaniałego jeża dlatego z nimi nic nie robię, wszystkie sześć z prawej strony starannie zaczesane pięknie się układają niczym lwia grzywa. Z tymi czterema z tyłu to nie bardzo wiem co robić bo ich nie widzę ale słyszałem wiele opinii, że śietnie wyglądają więc się nie przejmuję.

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pon Maj 03, 2010 8:49 pm   

masciozerco to ja robie podobnie ale... po umyciu rozczesuje futro i tyle ;) czasami skracam jak za mocno na oczka wpada ;)

Revitol_pl

Wysłany: Sob Maj 08, 2010 2:44 pm   

Z niechęcią,ale ja także musze przyzanc ze unikam wizyt u fryzjera.. sam dbam i pielęgnuje swoje włosy-oczywiscie w miarę możliwosci. Czasme pomaga mi w tym mama. Po prostu wstydze się isc do fryzjera.

PauuliiSs 
Paulinkaa

Wysłany: Czw Cze 10, 2010 8:21 pm   Re: FRYZJER

Ee tam ja sie ucze na fryzjerke nie ma sie czego wstydzic to jest normalne . Ja mam gorzej bo mam na rekach a juz cieplo ; / tragedia ; /

PauuliiSs 
Paulinkaa

Wysłany: Sro Cze 16, 2010 9:06 am   

puma napisał/a:
szkoda, że tak daleko mieszkasz bo jak byś się już wyuczyła to byś miała stałą klientkę :mrgreen:

No szkoda szkoda ; ))

Odpowiedz do tematu