Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Metody naturalne- domowe
Autor Wiadomość
gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Maj 10, 2010 6:32 pm   

W ubiegłym roku,w maju,wtarłam w siebie całe pół litra tej nalewki :wink: .Efekt ....p.ł. nie odpuściła ani na krok...już lepiej było wypić.... i tak przez miesiąc "jechało" ode mnie sirytem :mrgreen: :mrgreen:
Ale Ty próbuj może u Ciebie zadziała.Powodzenia :grin:

szater 

Wysłany: Pon Maj 10, 2010 7:46 pm   

Kochani sprawdziłam na sobie kapiele w ziółkach.Ręce bardzo mi tym razem wysypało,nigdy tego problemu nie miałam.To że ja szałaput jestem i czasu na jakies tam pracochłonne zabiegi nie mam,dlatego nigdy wam specjalnie nie proponowałam .Tym razem tak mnie przycisnęło ze musiałam cos zrobic i to szybko.Zrobilam wywar z:
gałęzie brzozy z listkami
pokrzywe
szałwie
i duzo płatków owsianych.
Wszystko w lesie pozbierałam,do garka i ugotowałam.W ciepłym wywarze pomoczyłam rąsie i naprawde superancko.Super sprawa tez na całe ciałko-ale tego to juz nie sprawdziłam bo za dużo czasu przygotowanie by zajęło ale wy sprawdzcie i dajcie znac! :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Maj 12, 2010 6:01 pm   

bongoddz napisał/a:
Witam wszystkich jestem tu od kilku dni czytałem tyko co pisaliście i radziliście ja zaczołem stosować papkę drożdżową ale tylko na głowę no i trochę pomogło. Ale zrobiłem konwalie na spirytusie i od dzisiaj zaczynam kuracje napisze za 2 tygodnie mniej więcej jakie będą efekty pozdrawiam wszystkich.

Wiesz już,że trzymamy tu za Ciebie kciuki.Powodzenia

szater 

Wysłany: Czw Maj 13, 2010 7:17 am   

bongoddz napisał/a:
Witam wszystkich jestem tu od kilku dni czytałem tyko co pisaliście i radziliście ja zaczołem stosować papkę drożdżową ale tylko na głowę no i trochę pomogło. Ale zrobiłem konwalie na spirytusie i od dzisiaj zaczynam kuracje napisze za 2 tygodnie mniej więcej jakie będą efekty pozdrawiam wszystkich.

A czemusz to miły przedstawicielu rodu męskiego dopiero za 2tyg?
Co znaczy przy "papce drożdzowej"-troche pomogło?-za krótko stosowałes :razz:
Drzewniej bywało że i ja lubiłam nalewki,jednakowoż tak sądzę że same konwalie w jakiej bądz postaci nie wystarczą. :razz:
Łuszczyca to wymagajaca władczyni-niestety samych skótkow bez likwidowania przyczyn to ty bracie sie niekoniecznie pozbędziesz.....jednakowoż powodzenia! :mrgreen:

Zocha 

Wysłany: Czw Maj 13, 2010 9:42 pm   

Szater potrzebuję Twojej pomocy w cholernie rozległym aspekcie, i nie chodzi o to nasze ziomalstwo " też jak neptyk po czasie wyczaiłam"przepraszam i prpszę o konttkat
Jesetś rzeczywiścii audytem nawet dla cholernie doświeświadczonych. chylę czoła

Zocha 

Wysłany: Czw Maj 13, 2010 9:46 pm   

Proszę odezwij się . Będę wdzięczna

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Maj 13, 2010 9:52 pm   

Zocha :smile: Szater już kima :mrgreen: :mrgreen: napisz na PW do niej na pewno odpowie Ci jutro.Pozdrawiam

Zocha 

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 1:42 am   

Jestem zbyt splątana , ale dzięki JAS:)
całusy od babcinki

szater 

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 7:45 am   

Kochani na wszelki słuczaj:najdostępniejsza jestem w godzinach wczesnorannych.Wczesnowieczorne rzadko.Zawsze można mi zostawic wiadomosc na PW jeszcze sie nie zdarzyło abym nie odpowiedziała.W razie nagłych przypadkow...proponuje tel.118 może oni wolniejsi ode mnie ale zawsze jakas szansa na reakcje jest,w razie gdyby i oni zawiedli "dobijajcie sie " do Heniutka (jas-17 jakos tak) ona mnie znajdzie,nawet obudzi i.....opr.też ona zbierze ale twarda dziewoczka jest,znaczy sie naszabardziej ruska jak hamerykanska :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 10:05 am   

A ja to mam takie malutkie pytanko:czy robienie za Twoją osobistą sekretarka to jakieś ulgi w traktowaniu mojej osoby będę miała :???: pomijając oczywiście ten opie....,który zbieram ZAWSZE :evil: :mrgreen:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 10:07 am   

heniutka mam wrazenie ze to wlasnie ta korzyść ;)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 10:24 am   

Kotku :grin: Ty masz.... wrażenie a ja ....doświadczenie :evil: :evil:

szater 

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 6:03 pm   

Heniutek ja NIGDY za bez nic nie opr. :twisted:
Czesto zdarza mi sie ekspresyjniej wyrazic uczucia :razz: :roll:
Wszystko cokolwiek robie jest nastawione na ciagły rozwój psychiczny,fizyczny,emocjonajny i internacjonalistyczny przyjaciół moich AMEN :mrgreen:

bongoddz 

Wysłany: Sob Maj 15, 2010 10:55 am   

Troszeczkę już pomogło, rozjaśniało nie jest takie czerwone i się goi zobaczymy dalej. Ale do tego jeszcze pije mleko z drożdżami i stosuje się co napisał kolega streggae na tym samym forum strona 8. Pozdrawiam wszystkich.

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sob Maj 15, 2010 10:59 am   

Również Cię pozdrawiam i trzymam kciuki,żeby to był Twój "złoty środek".Ukłony :grin:

Odpowiedz do tematu