Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Biedronkowe leniuchowanie
Autor Wiadomość
iwona-k-60 
iwona

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 9:35 pm   

byłoby wspaniale poznać :mrgreen:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 10:43 pm   

ja niestety buuuu grypa mnie dopadla i wprawdzie juz mnie opuszcza na szczescie to nie czuje sie na tyle dobrze zeby sie ruszac...

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 11:04 pm   

My niestety też odpadamy.....po naprawdę głębokich rozważaniach :roll: Jednak to daleko straszniście :sad: Choć muszę powiedzieć,że ochotę miałam okrutną.........

szater 

Wysłany: Pią Lip 02, 2010 8:06 am   

....Tak swoja droga to sie tez zastanawiałam jak to Heniutek zamierza mnie na to spotkanie dotransportowac....bo poniewaz...jednakże ...gdyż...limit podróży...wyczerpałam...ale że z rodu wędrowców..to checi były :mrgreen:

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Pią Lip 02, 2010 10:36 am   

niech żałują ci co nie przyjadą taka okazja sie nie powtórzy

Maściożerco będzie mi niezmiernie miło cię gościć jak chcesz to napisz na pw to podam ci nr. do Przemka to się umówicie bo Przemek przyjeżdża dzisiaj i około 19-stej wyjeżdża z Łodzi to możesz się z nim zabrać :mrgreen:

szater 

Wysłany: Pią Lip 02, 2010 12:55 pm   

Niech załuja ci co sie wogóle nie spotykaja... :razz: nas tu troszki na tej suwalszczyznie jednak jest..i co dla mnie najważniejsze...nie musze siedem godzin jechac.... :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lip 02, 2010 2:27 pm   

No tak bo Ty to tylko.....12 poginałaś :mrgreen: :lol:

Dosiu milego spotkanka.....szkoda,że Ty tak daleko.Ukłony :smile:

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Nie Lip 04, 2010 6:23 pm   

noooo to poleniuchowaliśmy :mrgreen:
od piątku Przemek z Agnieszką i Wojtkiem i piesem Rodo
w sobotę towarzystwo wyruszyło na zalew ,tam grilowali i siebie też grilowali :mrgreen: co niektórzy na raczka , potem dołączył Jacek- Maściożerca przemiły człowiek a jaki grzeczny hi hi...., tez się trochę grilował nad zalewem ,ale wieczorkiem pomknoł do domciu
w niedziele rano po spożyciu ożywczego żuru Przemek i reszta ferajny pomknęła do domciu
ale zara z zawęgła wyłoniła sie nasza razy2 Marcysia(wygląda prześlicznie w tej ciąży) z Tobim tuż za nią przywędrowała od przystanku Iwonka z mężem Ryszardem i piesom o wielu imionach no i żeśmy znowu książki czytali tylko Marcysia czytała literaturę lżejszą bez %-tową
było normalnie zajefajnie :lol: mam nadzieję że wszyscy byli zadowoleni choć odniosłam wrażenie po niektórych że byli baaaaaardzo zmęczeni tym leniuchowaniem :mrgreen:

DZIĘKUJE WSZYSTKIM ZA PRZYBYCIE I PRZEMIŁE TOWARZYSTWO I ŻE POŚWIECILI SWÓJ CZAS I PRZYBYLI BYŁO MI NIEZMIERNIE MIŁO WAS DOŚCIĆ- DZIEKUJE

szczególne podziękowania dla Piotrka-Sasquatch za przemiłe smski i telefonare i powiem wam jeszcze że biedronkowe leniuchowanie się przedłuża bo Piotrek przyjedzie za tydzień , a właśnie co niektórzy również tylko już ze sprzętem typu- wędki i coś tak czuje że to leniucowanie to przeciągnie się na caaaaaaałe wakacje według deklaracji tu przybyłych, cóż oczekiwać więcej normalnie radocha.....

ps. zdjęcia będą troszkę później bo jak pani fotograf stwierdziła musi je obrobić a co na nich będzie to aż sama sie boje..... co tu się działo......a że to pani fotograf artystyczna to dopiero będzie
pozdrawiam wszystkich serdecznie i zapraszam ponownie

Tu kilka zdjęć:

szater 

Wysłany: Nie Lip 04, 2010 9:38 pm   

Zdjęcia fajne szkoda tylko ze bez komentarza i nie wiadomo kto zacz :roll:
Fajnie jest tak sie spotkac,zawsze po takich spotkaniach nabiera sie sił i checi do walki.
My tez szykujemy sie do spotkania z Aguskiem i jej dzielna córcia i nasza Nutka.Suwałki sa ok a i Heniutek dba cobym pamietała zem na wczasach... :mrgreen:

iwona-k-60 
iwona

Wysłany: Nie Lip 04, 2010 10:16 pm   

byłam, czytałam,wspaniale się wyleniuchowałam.Dzięki wielkie z serca całego. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A może spróbujecie zgadnąć na której fotce jestem ja i mój mąż hihi?

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lip 04, 2010 10:37 pm   

Dobra to ja zaczynam zabawę :mrgreen: :mrgreen:

Stawiam na to,że...... Iwonka jesteś autorką tych fotek :grin:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Nie Lip 04, 2010 10:43 pm   

brawo ze udalo wam sie slicznie wypoczac i poimprezowac :) zaluje ze mnie nie bylo buuu

szater 

Wysłany: Pon Lip 05, 2010 10:01 am   

Byłas,byłas kocie tak jak my myslami... :mrgreen:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Pon Lip 05, 2010 10:23 am   

no myslami bylam :) ale fizycznie tez by sie czasami chcialo pojechac a teraz 17-18 mnie ominie kolejny fajny wyjazd bo na kursie mam ostatnie zajecia i niestety mus byc wrrrrr

Ania:) 

Wysłany: Pon Lip 05, 2010 11:51 pm   

Ale fajnie!!Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie okazja i uda mi się z niej skorzystać!

Ale o jakich biedronkach tu była mowa?Na zdjęciach widać piękne ciałka!!!
Jak ja bym była,to nie tylko o biedronkach byłaby mowa ale i o krówkach (i to nie bożych), bom cała w plamach!A i pożytku by ze mnie nie było, bo już nawet mleka nie daję;/;/

Dla Pani z Brzuszkiem wszystkiego dobrego!!!(normalnie już Jej pozazdrościłam:P)

Odpowiedz do tematu