Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
POGADUSZKI I PLOTECZKI
Autor Wiadomość
dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Wto Cze 29, 2010 2:59 pm   

Heniutek ty lepiej upiecz ciasto STEROPIAN szybki łatwe i pyyyycha :mrgreen:

http://www.wielkiezarcie.com/recipe49985.html

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Cze 29, 2010 5:16 pm   

Dosiu ja dużo Twoich przepisów mam do wypróbowania :grin: ale ciasta to...... jeszcze tego z truskawkami nie skonsumowali :razz: :lol:

iwona-k-60 
iwona

Wysłany: Wto Cze 29, 2010 7:49 pm   

a ja w tym tygodniu zaczęłam rehabilitację :grin: w ramach prewencji rentowej zus.jestem zadowolona bo załapałam się na basen :mrgreen: .pięć lat temu mogłam sobie pomarzyć z wiadomych powodów .na urlopowanie muszę poczekać do sierpnia :sad:

kaśka69 

Wysłany: Sro Cze 30, 2010 8:38 pm   

Dziewczątka moje kochane,
kupiłam w sobotę, bedąc na wyjeżdzie ziołowa maść na ten mój tyłek. Pani w aptece zrobiła mi mazidło, dałam 20 zł, i kazała mi 3 razy dziennie smarowac, wydaje mi sie ze działa, bo juz tak mocno nie boli, i juz ciut sie zmniejszyło.
Moze powolutku wylecze ten mój szlankowny zadek? :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Cze 30, 2010 9:24 pm   

Cieszę się Kasiu :mrgreen: ....nie wiem czy szklankowy by tyle wytrzymał :lol:

szater 

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 5:15 pm   

Witaj siostro moja sercu najblizsza...Suwałki cale..Heniutek takoż samo niezle wyglada...ludzie sie do nas zapowiadaja...przybywaj... :lol:

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 5:40 pm   

najwpierw do mnie przybywacie , jedziecie , zlatujecie, turlacie itd........ :mrgreen: :mrgreen:

szater 

Wysłany: Czw Lip 01, 2010 7:40 pm   

Pumo moja ten Berlin to na ogól blisko mnie ale w obecnej sytuacjii ...to raczej....całkiem pretiwpałozna strana.... :cry:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lip 02, 2010 10:39 pm   

O ile mi wiadomo,to ja na pewno nie.Przynajmniej w te wakacje :razz:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lip 08, 2010 11:56 pm   

Dobra ochłonęłam z pomeczowych emocji- Niemcy znowu dołożyli nam w siatkę wrrrr.
To teraz do rzeczy: kolejne ze spotkań wakacyjnych odbyło się bez przeszkód :mrgreen: ale ludzie co to było za spotkanko. Gadka odchodzila taka jakbyśmy sie znały kopę lat i przegadały ze soba niejedną noc.To,jaka jest Szater to ja się już troszkę zdążyłam przyzwyczaić ale ta NOWA to jest dopiero aparatka.Bo szanowne towarzystwo forumowe to nawet nie wie,że mamy w swoim gronie czynnego sportowca.Powiem więcej..... Nutka w sierpniu bierze udział w eliminacjach do mistrzostw Polski.
Jeszcze dziś,przed 16,bylam pewna,że w ludziach to raczej nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć.Po spotkaniu Nutki to ja tylko wiem......że nic nie wiem.Kobieto jestes wielka,dzieki,że chciało Ci się chcieć :grin: .

Następna relacja ze spotkań wakacyjnych w niedzielę.Tym razem Augustów,Agusek i Malutka :cool: .

nutka 

Wysłany: Pią Lip 09, 2010 10:34 am   

No tak, to trochę napiszę o tym co robię... będę brała udział wraz z pięknym psem o imieniu Jet w Dog Chow Disc Cup 2010 a w skrócie, bawię się we frisbee dog :) Najpierw czekają mnie eliminacje w Sopocie 14-15 sierpnia a potem finał w pierwszy weekend września w Warszawie.
Kciuki mile widziane :grin:
A co do spotkania, było mi niezmiernie sympatycznie i fakt, rozmawiało nam się jakbyśmy znały się już jakiś czas, suuuper :grin:
Jednym słowem, jak tylko będę z powrotem w Suwałkach to następna kawka w moim towarzystwie was nie ominie :mrgreen:

szater 

Wysłany: Pią Lip 09, 2010 4:00 pm   

w razie gdyby ...te treningi musiały sie odbywac w Suwałkach...a pies z oczywistych wzgledów byłby wiął i niedojechał...zawsze mozesz liczyc na nasza pomoc....dosc dobrze rozwiniety posiadam zmysł chwytny :lol: :lol: :lol:

nutka 

Wysłany: Pią Lip 09, 2010 6:13 pm   

I skoczna jesteś? :lol:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lip 09, 2010 10:58 pm   

Jeżeli prawda jest,że Jej podstawową zasadą jest-doskocz przy.... i odskocz :lol: to chyba skoczna z niej istota.Użyłam celowo.....jeżeli i chyba,ponieważ tego z Jej strony nie doświadczyłam....jeszcze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

szater 

Wysłany: Sob Lip 10, 2010 10:11 am   

Posiadam wszystkie walory sportowca...pomimo żem inwalida....i w oczach niektórych forumowiczów...całkiem ze starosci ...rozsypana :twisted: :razz:

Odpowiedz do tematu