Wysłany: Czw Lip 22, 2010 8:23 pm papka z drożdży:)
właśnie siedzę sobie z papką na głowie:ciepłe mleko-rozpuszczam w nim drożdże,dodaje trochę soku z cytryny i oliwę z oliwek,na to worek i ręcznik-siedzę z tym około 2 godz.nałożyłam to dopiero drugi raz,ale juz po pierwszym widziałąm poprawę:)
też stosowałem masowo papkę z drożdży kiedyś tam , stały klient w sklepie po cytrynę i drożdże , haha xD ... dobry sposób , ale tp dla mnie na szczęście już przeszłość
trzymasz siatkę na głowię ? drożdże nie mogą wyschnąć
_________________ abstynencja boli ?...
Już nie xD
No więc zaobserwowałam, że łuski schodzą znacznie lepiej niż po maści i płynie Od jakiegoś czasu używam na zmianę płynu i maści Elocom, ale już przestaje działać. Zobaczymy jak będzie dalej
puma - wiem, ale jak pierwszy raz użyłam Elocomu czy Delataru to byłam cała w skowronkach Teraz to już jedna z wielu maści... No ale dopóki nie znajdę jakiegoś nowego dermatologa to będę się wspomagać E
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 7:35 am
Trudno żeby w pierwszym rzucie nie pomógł -Elcom- to bardzo stary,silny i z bardzo wieloma skutkami ubocznymi steryd.Delatar to masc na bazie dziegciu.....potrzebuje czasu.....długiego czasu systematycznego stosowania ...aby pokazac efekty sowjego działania Teraz jest dostępny w aptekach niemieckich,można go kupic na polska recepte w POlsce już nieosiągalny ....podobno ...był .....rakotwórczy....cocois to jego nastepca-bez recepty
Cocois jest normalną maścią (w tubce i normalnym opakowaniu), tylko często apteki nie mają jej n a składzie dlatego trzeba zamówić. W aptekach internetowych łatwo można dostać. Koszt ok 35 zł.
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 12:28 pm
Witam!
Exorex chyba kolo 120 zl. za 100 ml.
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 2:17 pm
Jest dużo taniej jak sie samemu ten exorex organizuje.Najswieższe wieści to:lotion z kremikiem-po 100ml.,6 dyszek będzie mnie kosztował Gromadzę zapasy na jesień
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum