Ps.Wszystkie metody ,które podałem zastosowałem w 100%.
Osra dyscyplina.Dobrze jest być pod presja jakieś grupy wsparcia.Samemu jest trudniej.
Jest dobrze tez zastosowac cos przez 3 tyg.poczym nachwile przerwac kuracje po to aby zabaczyc jak nam to szkodzi.Musicie znalesc swoj system.Wszystko jest na zasacie wypracowania nawyku.
Jeszcze raz powtarzam dla wszyskich nichilistów,którzy choruja od lat.Łuszczyca to choroba silnie powiazana z umysłem.Dieta to tylko 30% wspomagania.Powodzenia .Yours Jezus .CH:)))
Za link dziękuję ale on mi nic nie wyjaśnia.Kiełki tak... tylko dlaczego jęczmienia Już bardziej skłonna byłabym uwierzyć w...owies.Dobra doszperam.
Podoba mi się Twoje stanowisko odnosnie roli diety w walce z ł.,o procentach nie będę dyskutować,bo to uważam jest sprawą indywidualna każdego z nas.
O dyscyplinie też za wiele nie podyskutuję...bo czego jak czego ale tego to p.ł napweno nas nauczyła.Nawet jeżeli tej cechy nie mamy w swoim charakterze.
I kończąc....to mogę z Tobą dalej gadać pod warunkiem,że przestaniesz nadużywać imienia Jezus-ranisz moje uczucia. Z góry dziękuję i Pozdrawiam z nowym dniem
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 8:47 pm
Podaje link produktu,który ja biore.Oni sa EKO i mozna im zauwać.Poniewaz biore to besposrednio od handlowca to mam odrobine taniej.Cała paczka wystarczy mi na 2-3 m-ce.
Jak byłem zasypany to mi to łagodziło bardzo +oczywiście wspomaganie diety
Jeszcze jedna info link dla totalnie sceptycznych nichilistów.Skutecznosc 95%(w medycynie nigdy niema 100%)Niestety kosztuje to kaske ,ale jest skuteczne.
Metoda polega na zbadaniu krwi oraz wpuszczaniu alergentów.Jezeli po wpuszczeniu jakigos alergentu nastapi jakaś patologia w krwi to wprowadzasz to w diete.Czyli alergent np.kukrydzy który ciebie uczula musi byc odrzucony.Alergentów jest setki.
Dieta jest ostra ,ale skuteczna.Łuszczyca znika szybko.To info od mojego zaganianego kolegii.Człowiek ma sie dobrze i jast gładziutki.
To ja tyle.Wpadłem spontanicznie na to forum ,dlatego zostałem głeboko poruszony tym co tu przeczytałem,dlatego postanowiłem pomoc na tyle na ile sie da.Mam nadzieje ze komus sie to przyda.Spontanicznie wypadam.Moze jeszcze kiedys tu wroce mam nadzieje jako zdrowy i pełny optynizmu.PA:)
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 8:05 am
niezły był ino silno letko nerwowy....jednego jestem pewna...jezeli mysli wrócic jak....bedzie zdrowy....to nie wróci...cudów nie ma byc może jednakze gdyz ......wróci jako laureat Nagrody Nobla z dziedziny medycyny i......wszystkich nas uleczy
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 9:43 am
I jeszcze tu jestem.Musze odłaczyć te wszyskie opcje powiadamiania.
Jestescie okrutne:)))LOL takie ostre dla innych tylko nie dla samych siebie.
Szaterka mierzy swoja miara:)Jak pomozesz sobie to bedziesz mogła pomagać innym.PA
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 4:52 pm
Tym sie własnie różnimy ze ja jestem tu ,wspieram swoją wiedzą i doswiadczeniem kazdego kto tego potrzebuje,nie wypisuje banałów,nie wpadam na chwilke,nie obrazam,nikogo nie oceniam.Zastanawiam sie czemu miała służyc twoja wizyta?nawet jezeli chciałes nam przedstawic nowe spojrzenie na chorobe niekoniecznie ci to wyszło no cóż nonszalancja nie zawsze przynosi efekty.....w Twoim przypadku przyniosła.....pozostawiła....u mnie niesmak i....rozczarowanie....a szkoda,bo mogło byc inaczej.....Życze powodzenia...
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 5:21 pm
Tropicohot napisał/a:
I jeszcze tu jestem.Musze odłaczyć te wszyskie opcje powiadamiania.
Jestescie okrutne:)))LOL takie ostre dla innych tylko nie dla samych siebie.
Szaterka mierzy swoja miara:)Jak pomozesz sobie to bedziesz mogła pomagać innym.PA
Dalczego Nie rozumiem i pewnie nigdy,takich postaw nie pojmę
Szaterku Ty i tak miałaś farta.Mnie tu,nie tak dawno,za próbę jakiejkolwiek dyskusji, chciano.... jakimś szlałchem potraktować czy cóś
Trpicohot jak Ty masz takie brednie wypisywać jak w ostatnim Swoim poście to....odłącz te wszystkie opcje.....proszę
nie obrazilam sie i nie mam wszystkiego w d... moj post mial tylko zasugerowac bardzo grzecznie ze nawet nie stosujac tak restrykcyjnej diety jaka proponujesz mozna miec efekty zaleczenia pani ł
a niestety powiem ci ze podejrzewam ze w niektorych przypadkach nawet tak restrykcyjna dieta nie spowoduje zaleczenia w stu procentach pani ł...
ona reaguje bardzo indywidualnie
np. na wiekszosc z nas slonce dziala bardzo pozytywnie ale.. sa osoby ktorym wysypuje pani ł po sloncu
pozdrawiam
tygryska
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
mnie wysypalo kiedys potwornie po splywie kajakowym kiedy bylam przez trzy tygodnie na sloncu (no nie non stop ale duuuzo bo pogoda dopisala) i co ciekawe tylko na miejscach wystawionych na slonce pani ł sie objawila...
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Ja tez zauwazylam ,ze slonce na mnie zle dziala. W tej chwili nie mam wysypow ale napewno nie pomoglo mi slonce. W ubieglym roku po sloncu lekko mnie wysypao.
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 2:42 pm
Na mnie slonce i sterydy to smiec na zywca! Pozdrawiam!Co mozna zastosowac na te plamy po cygnolinie? Dziekuje!
gosc [Usunięty]
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 3:07 pm
Ja plamki pozostawiam do roboty dla słoneczka.Ale Ty zerknij na Buska Maska Siarczkowa,oprócz dzialania leczniczego posiada również zdolności wybielające.Do nabycia w aptekach bez recepty.Pozdrawiam
A tu jeszcze stronka "producenta", gdzie jest możliwość kontaktu z firmą:
Wiek: 66 Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 188 Skąd: Podbeskidzie
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 10:09 pm
Henia,Doda, byłem w Busku w marcu po kuracji byłem prawie czysty ,przedstawicielka tej firmy zachwalała te produkty kupiłem po (dwa opakowania) , jedno balsam siarkowy do kąpieli podobno przedłużający kuracje (stosowałem go ponad dwa tygodnie)oraz maskę siarczkową o której piszesz .Po miesiącu byłem gorszy jak jechałem do Buska ,poszedłem dalej na lampy +maści...spróbujcie może wam pomoże
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum