Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
POGADUSZKI I PLOTECZKI
Autor Wiadomość
Pawel 
Administrator

Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 11:52 pm   

szater gratulacje z okazji 1500 postów :) prawie 10% całego forum, ciekawe kiedy przekroczysz 100% :)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 12:33 am   

Cóś moja spostrzegawczość słabnie....Szaterku CONGRATULATIONS http://www.youtube.com/wa...related........ :kwiat1:

szater 

Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 7:27 am   

Wstaje człwiek spokojnie rano...przed...pracą sprawdza...lekcje chce odrobic...a tu....taka jakby ...na kształt niespodzianki.... :hmm: dziekuje bardzo.....w sumie...nie o akord mi chodzi ale...jak sie tyle udało nastukac...to szefie moze jakas niebieska koperta :brawo: .....a całej braci biedronkowej....jak sie moje posty do czegos tam przydały....to na zdrowie! :kwiat:

Gwiazdeczko....jakis taki okres teraz...slaby psychcznie....wszystkich nas uwiera....wysypy...jeden za drugim :mad: .....ale....mamy siebie nawzajem i.....powyciagamy sie...na powierzchnie.....zaczynaj cygnolina czeka....pomoge :tuli:

Paweł 

Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 11:30 am   

No no Krysia to tu ostro szrajbuje :D Gratuluję ;)

Gwiazdko no to jest chyba właśnie taka pora na dworzu, że melancholia nas dopada. Ale dawaj czadu :D Wysmaruj się i wpadaj na forum. Tylko uważaj, żeby klawiatury nie upaćkać mazidłami ;)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 12:35 pm   

Faktów nie przeskoczysz... ale te Jej 100%....TO PO MOIM TRUPIE :lol: :lol: :lol:

szater 

Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 1:20 pm   

Nigdy nie miałam zapedów megalomaniii....tak ze na 100% mi nie zalezy....chociażby dlatego ....że wtedy musiałabym ....gadac sama ze soba....a to mam już opanowane w realu i forum do tego mi nie potrzebne :twisted:

GwiazdaDisco 
Nierealna...

Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 2:16 pm   

Niedługo jadę do Dermatologa... zobaczymy co mi powie. Pewnie jak zawsze żebym zęby leczyła a o łuszczycy nic... Nie wiem właśnie czy muszę znów łuskę zdejmować żeby zacząć smarowanie cygnoliną?

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 2:32 pm   

No inaczej się nie da,w sensie tej łuski....a właściwie się da... ale będzie mniej skuteczne i dłuższe takie leczonko :wink:

A i może....jak jednak te ząbki wyleczysz... to pogadacie sobie w końcu z tym doktorem o.....ł. :hmm: Powodzenia

robo 

Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 10:04 pm   

....mysle,ze z tymi zabkami to lekka przesada ! U mnie sie to nie sprawdziło czy miałem extra poleczone czy nie ,była jest i bedzie choroba i nic na to nie poradzimy ....

daro 

Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 10:17 pm   

GwiazdaDisco napisał/a:
Niedługo jadę do Dermatologa... zobaczymy co mi powie. Pewnie jak zawsze żebym zęby leczyła a o łuszczycy nic... Nie wiem właśnie czy muszę znów łuskę zdejmować żeby zacząć smarowanie cygnoliną?

Najpierw pozbądź się łuski - najlepszy i najszybszy sposób to zielona herbata

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 10:20 pm   

Robo...eliminacja wszelkich swoich stanów zapalnych... to sprawa... od której wskazane jest rozpoczęcie leczenia p.ł...nie tylko przy tej chorobie....co do reszty pełna zgodność :smile:

A zresztą....taka piękna dziewczyna.... i niepoleczone ząbki :???: .Gwiazdeczko kciuki trzymam :tuli:

szater 

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 7:17 am   

Czasami to co sie nam wydaje na pierwszy rzut oka zdrowe...niekoniecznie takie jest w rzeczywistosci :twisted: Kazdy stan zapalny...to nowy wysiew.widac to gdy ...przynajmniej w miare dba sie o skore....sama sie przyznam że były takie okresy ...że miałam ja...w głebokim poważaniu...była i była bez zmian....jednak...potem okazywało sie że to ....złudzenie apetyczne...było :twisted:

robo 

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 8:32 am   

Cytat:
Najpierw pozbądź się łuski - najlepszy i najszybszy sposób to zielona herbata

- do picia czy smarowania ? :>

Cytat:
eliminacja wszelkich swoich stanów zapalnych... to sprawa... od której wskazane jest rozpoczęcie leczenia

- oczywiscie ,tylko chodziło mi o to ,ze u siebie nie zauwazyłem zwiazku jednego z drugim :(
chodziłem jak wariat do wyrwizeba a ona sie trzymała mego ramienia jak dobra kochanka :mrgreen:
jak nie chodziłem czasem była czasem nie itd.itp. jak by to tylko od zebow zalezało ,to bym se sztuczna szczeke załatwił 30-parelat temu :lol:

Cytat:
A zresztą....taka piękna dziewczyna.... i niepoleczone ząbki :???: .Gwiazdeczko kciuki trzymam :tuli:

- oj taaaaak kciukujemy wszyscy - powodzenia :grin:

Cytat:
Kazdy stan zapalny...to nowy wysiew

- przy sporych wysiewach nawet nowych nie widac no chyba,ze ktos znakuje je ... :razz:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 9:01 am   

robo napisał/a:
przy sporych wysiewach nawet nowych nie widac no chyba,ze ktos znakuje je ...

Nom... czerwonym flamastrem... i jeszcze datę tego wysiewu obok pisze :lol: :lol:

Szcześciarz z Ciebie.... nowych nie widzisz... to i stresik mniejszy :wink:

szater 

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 9:37 am   

Z tego co pisze Robus o sobie to...naprawde ...bez pomocy osob trzecich ciezko mu funkcjonowac....Zazdroszcze ...bo własnie stres mniejszy ale....moze cos jest z percepcja wzrokowa...sprawdz koniecznie :twisted:

Odpowiedz do tematu