Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
POGADUSZKI I PLOTECZKI
Autor Wiadomość
gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 12:19 pm   

Robo nie bój nic... my tylko do południa tak mamy...potem nam przechodzi....połówków spytaj :* Południu to już oazy... taktu... cierpliwości i wyrozumiałości :brawo:

GwiazdaDisco 
Nierealna...

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 1:31 pm   

Ja muszę iść prywatnie do dentysty ale na razie mnie nie stać na taki wydatek... Państwowo nie pójdę bo u mnie w mieście jest taka nieprzyjemna kobieta że to szok ;/ Głupia i tyle, tylko drze się bez powodu... Dlatego muszę jeszcze przez jakiś czas czekać ;x

A panią Ł. się nie stresuje i nie stresowałam nigdy... Zawsze miałam takie podejście: jest to jest, nie ma to nie ma xD Jestem taka jaka jestem i nic na to nie poradzę, taka stworzył mnie Bóg i muszę z tym żyć a denerwowanie się nic tu nie pomoże :D

szater 

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 4:10 pm   

Cos jakbym siebie slyszala...ale ja mam Heniutka nad soba i....ona okrutnie mnie sprawdza...i ja sie juz bardzo staram byc grzeczna i posluszna :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 8:09 pm   

Mały cwaniaku :lol: ja to mam tylko nadzieję...że na tych staraniach.. u Ciebie się nie kończy :hmm:

szater 

Wysłany: Nie Paź 10, 2010 3:01 pm   

Kochani poniewaz ...z lekka ...mocno sie posułam...ratowac trzeba co sie jeszcze da....toteż mniej mnie na forumie...ale czuwam... z pomoca osób ...tzw..trzecich :mrgreen: ,na wszystkie pytania skierowane na PW odpowiadam ....troszke czasu teraz musze poswiecic sobie...bo wachlarz otworzył sie w pełnej krasie.Sciskam wszystkich :tuli: .....nie lenie sie...nie znalazłam innego towarzystwa :twisted: ...po prostu musze ratowac.....cos tam ...cos tam... :kwiat:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Nie Paź 10, 2010 4:35 pm   

szaterka to czekamy az spokojnie uratujesz, odratujesz i wrocisz pelną piersia do nas :*

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Paź 10, 2010 7:33 pm   

Szaterku..jak to Ty mówisz :???: ...powoli.... i systematycznie :hmm: .
Głowa do góry....wracaj tak jak uwielbiasz....czyli.... SZYBKO :*

szater 

Wysłany: Pią Paź 15, 2010 7:00 pm   

Witajcie wszyscy moi przyjaciele,biedronki i biedrony! :mrgreen: Pomalutku wracam do siebie,daleka droga jeszcze ale....ide niestrudzenie.Kochani chciałabym bardzo podziekowac za wszystkie miłe gesty,cieplutkie słowa...naprawde ciesze sie ze widzicie we mnie nie tylko wredna czarownice...ale i .....dobrą czarownice...bom przeciez nie wiedzma jest :razz: Heni za całokształt...ale to sie samo przez sie rozumie ,całej reszcie :* .....a najwieksza niespodzianke,przewspaniały gest otrzymałam od.....Masciożercy! :brawo:
Stworku moj kochany bardzo ,bardzo,bardzo dziekuje za prezent....wszystkie prace sa cudne,oprawie w ramki i...bede cieszyc oczka.Nie spodziewałam sie takiego prezentu ani do głowy by mi nie przyszło ze moge go otrzymac od ciebie....w ramach rewanzu moge przesłac najnowsze zdjecia ....rtg....tez okazałe...i wprawiajace w szczególne zdumienie ...lekarzy...podobno tez ewenement.Sciskam cie Stworku mocno i raz jeszcze dziekuje :tuli: Krysia :kwiat1:

szater 

Wysłany: Sob Paź 16, 2010 9:10 am   

Widze siostro ze w miedzy czasie wyrosłas na.....prezesa :yoyo:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sob Paź 16, 2010 10:25 pm   

Ta od całokształtu...bardzo bardzo się cieszy....nie tylko z Twojej obecności tu...ale przede wszystkim...z powrotu... Twojego poczucia humoru...znaczy zdrowiejesz :banan: :banan: :banan:

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Nie Paź 17, 2010 12:51 am   

Krysiu jak cie tu widać to znaczy troszeczkę lepiej i dobrze ,zdrowiej dalej :mrgreen:

szater 

Wysłany: Nie Paź 17, 2010 9:53 am   

moce sie ma to sie załatwi...od kiedy ...gdzie...za ile...po co......i co to do cholery jest :twisted:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Paź 17, 2010 10:38 am   

Szaterku to jest cóś... co nijak nie leży w Twojej naturze :hmm: :tuli:

szater 

Wysłany: Nie Paź 17, 2010 4:02 pm   

Rentier (fr. rentier) – osoba utrzymująca się z dochodów płynących od posiadanego kapitału, nieruchomości, odsetek od papierów wartościowych (akcji, obligacji itp.) lub wkładów bankowych..... nudne to jak cholera,za bardzo ststyczne i....bez wizji...faktycznie nie dla mnie ale siostro Pumo:

słowo rentier to nawet pasuje do renty - też pasywny zysk, i całkiem fajnie brzmi. :brawo: ...a robic mozna przy tym cosik innego :razz:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Paź 17, 2010 6:26 pm   

Nie jestem tak do końca pewna... czy na tej rencie... to tak będzie można robić co innego :hmm: .
Ta minister... od slynnego...spird...aj....chce mnie...emerytutkę... na starość murzynem zrobić... na ten przykład.A konkretniej... to mam być murzynką-no bo przecież nie afroamerykankom...w sensie roboty na czarno :evil: .
Wtedy to ja wam Tu zaśpiewam...aż forumek zadrży w posadach...w sensie tego śpiwu murzyńskiego...ma się rozumieć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Odpowiedz do tematu