Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Witam wszystkich nowych użytkowników!
Autor Wiadomość
iwona-k-60 
iwona

Wysłany: Sro Wrz 22, 2010 1:27 pm   

witaj Olu :mrgreen:

Ekscytacja 
Ekscytacja

Wysłany: Pon Paź 18, 2010 4:19 pm   

Witam wszystkich bardzo serdecznie tu zgromadzonych i połączonych ze sobą przez Panią ł... :lol:
Mi nie wolno absolutnie nic obiecywać. Nienawidzę rozczarowań... Ufam - czasem za bardzo, więc zanim coś do mnie powiesz pomyśl dwa razy. Nigdy nie mów o uczuciach, jeśli one naprawdę nie istnieją. Nigdy nie mów 'Kocham', jeśli naprawdę Ci nie zależy. Nigdy nie mów że na 'zawsze', jeśli nie jesteś pewien. Nigdy nie bierz mnie za rękę, jeśli masz zamiar złamać mi serce. Nigdy nie mów, że coś będzie, jeśli nawet nie masz zamiaru zacząć. Nigdy nie patrz w moje oczy, jeśli wszystko co robisz jest kłamstwem

szater 

Wysłany: Pon Paź 18, 2010 4:30 pm   

...... :wow: ...w sumie to chciałam Cie powitac ale....wsród tylu nakazów i zakazów aż zwatpiłam ....czy moge....raczej niepokorna czarownica jestem i....na bank cos złamie :hmm:

Ekscytacja 
Ekscytacja

Wysłany: Pon Paź 18, 2010 4:36 pm   

Łiii tam po co sie będziesz dostosowywać? :P :wink: Wyobraź sobie że nie jest to skierowane do Ciebie :cool: Dasz radę? Czy może nie wiem...podać Ci mój numer Książeczki Polsatu? :grin:
Mi nie wolno absolutnie nic obiecywać. Nienawidzę rozczarowań... Ufam - czasem za bardzo, więc zanim coś do mnie powiesz pomyśl dwa razy. Nigdy nie mów o uczuciach, jeśli one naprawdę nie istnieją. Nigdy nie mów 'Kocham', jeśli naprawdę Ci nie zależy. Nigdy nie mów że na 'zawsze', jeśli nie jesteś pewien. Nigdy nie bierz mnie za rękę, jeśli masz zamiar złamać mi serce. Nigdy nie mów, że coś będzie, jeśli nawet nie masz zamiaru zacząć. Nigdy nie patrz w moje oczy, jeśli wszystko co robisz jest kłamstwem

tygryska 
tygryska

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 10:11 am   

witaj ekscytujaco ekscytacjo ;) :)
Ostatnio zmieniony przez tygryska Wto Paź 19, 2010 3:43 pm, w całości zmieniany 1 raz  

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 12:33 pm   

Witam i ja :smile:

Jak Szater nie reflektuje na te numery...to ja pięknie poproszę o nie....mam dobre doświadczenia...kiedyś... na paszport Polsatu... wygrałam telewizor :mrgreen: .
I przecież... tak uprzejma propozycja... nie może pozostać "olana"...no nie na tym forum :twisted:
Ostatnio zmieniony przez gosc Wto Paź 19, 2010 2:06 pm, w całości zmieniany 1 raz  

szater 

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 12:47 pm   

.Ekscytacjo........miałam ...cosik odpowiedziec ale przypomniałam sobie że ....złagodniałam :twisted:
Ostatnio zmieniony przez szater Wto Paź 19, 2010 2:43 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Paweł 

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 2:28 pm   

Witam ekscytująco na forum :)

Ekscytacja 
Ekscytacja

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 5:18 pm   

Och to dobrze, że złagodniałaś, bo zamknęłabym się w sobie później i co? :P A ja na książeczkę Polsatu też dużo załatwiłam :lol:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 19, 2010 10:03 pm   

Puma nie bój nic... pożyje...doświadczy :mrgreen: :mrgreen:

A numerów... jak nie było... tak nie ma...chwalipięta :razz:

madziulka 
madziulka

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 4:12 pm   

Jestem Madzia i chciałabym dołączyć do Waszego grona:) Mam nadzieję, że mnie również :grin: przyjmiecie

tygryska 
tygryska

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 4:50 pm   

witaj madziulko :) jasne ze przyjmiemy :)

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 7:03 pm   

Magdo witaj w rodzinie :smile:

iwona-k-60 
iwona

Wysłany: Sob Paź 30, 2010 11:11 pm   

WITAM NOWE BIEDRONECZKI :smile:

szater 

Wysłany: Nie Paź 31, 2010 4:25 pm   

Witam kolejna Magde! :mrgreen:
Uroczyscie oswiadczam ze chociaz wredna ze mnie czarownica to jednak ....nie Wiedzma i ...lekac sie nie trza....chyba ze trza...a jak trza to trzeba i...wtedy nie ma zmiłowania...chyba ze wystapia czynniki łagodzace :brawo:
Takowe wiesci do mnie dochodza ze sie mnie poniektórzy okrutnie boja :zly:

Odpowiedz do tematu