Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Pawel
Wto Wrz 19, 2006 3:54 pm
A co myślicie o tym???
Autor Wiadomość
szater 

Wysłany: Pią Wrz 10, 2010 7:47 am   

emilia bialecka napisał/a:
;;;;;;Ok zgadzam się że to my nalpiej wiemy co na nas działa tylko że u mnie żadna maść niedziała długo a żaden lekarz nie znalazł sensownego rozwiązania sensownego na tyle by zaleczyć to dziadostwo . Mi zawsze wszystki leki i maści pomagają na chwile[tz. dwa tygodnie góra trzy] Pozdrawiam was moje wspieraki słodziaki

Emilko walka z pania ł to walka wielopoziomowa,tu nie chodzi tylko o masci czy leki-cudów nie ma,cudownych srodków też nie.Nalezy najpierw zlikwidowac(a przynajmniej starac sie wyeliminowac) przyczyny-stany zapalne(zęby,migdałki);poprawic diete(niektórzy twierdza że mleko powoduje wysypy) rzucic palenie i nie pic alkoholu(u mnie jakos nie widze róznicy)stosowac masci i wszelkie srodki naturalne dddłłłłłuuugggooo!!!,systematycznie a nie w poszukiwaniu natychmiastowych efektów skakac z leku na lek. :mrgreen:

Choruje przeszło 38 lat to niejednokrotnie wiecej niz niektórzy z was przezyli,stosowałam wiele róznych metod,sposobów,leków...testowałam na sobie Tigason gdy był w fazie eksperymentu....chinskie leki tez otrzymałam ....z reki lekarza......dlatego wiem praktycznie co na mnie działa a co nie(bo skad wiedziec jak sie nie stosowało,albo pisac...wszystko stosowałam.... jak ...nie stosowałam :razz: -to nie do ciebie pstryczek :mrgreen: )Kiedys świadomosc była inna a i...takiego dostepu do informacji jak teraz tez nie było,macie NET ....i bank wiadomosci w zasiegu ręki. :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Wrz 10, 2010 9:28 am   

No właśnie tak myślałam....wspierak to Szater jest ale... słodziak.... w życiu...coś Ci Emilka się pokręciło....czytaj forum jeszcze raz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

emilia bialecka 
emi24

Wysłany: Pon Paź 04, 2010 7:59 pm   

.......tak apropo przeczytaj jeszcze raz to nie SZATER jest slodziak tylko sa buziaki slodziaki i to dla was bo mnie wspieracie !!!!!!!! :razz:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pon Paź 04, 2010 8:05 pm   

Emilciu... polecenie sumiennie wykonane....i powiem..... aha... :mrgreen: :mrgreen: Pozdrawiam :tuli:

szater 

Wysłany: Wto Paź 05, 2010 6:59 am   

emilia bialecka napisał/a:
.......tak apropo przeczytaj jeszcze raz to nie SZATER jest slodziak tylko sa buziaki slodziaki i to dla was bo mnie wspieracie !!!!!!!! :razz:

Masz racje Emilko nie jestem slodziakiem....bo nie taka moja rola :razz: często strofuje i upominam....ale robie to ku przestrodze....posiadam wiedze którą chce sie z Wami podzielic.....i jeszcze sie nie zdarzyło aby....ktokolwiek został bez pomocy ,wsparcia czy rady.....gdziekolwiek lub kiedykolwiek sie do mnie zwrócil :mrgreen:
Za buziaki-słodziaki....dziękuje....czasem i mnie potrzeba....wsparcia :???:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 05, 2010 8:46 am   

Szaterku...jak Ci to wsparcie potrzebne......to nie ma bata... cobyś go tu nie znalazła.....trzymaj sie dzielnie :*

szater 

Wysłany: Sro Paź 06, 2010 9:35 am   

Puma siostro w to akurat nie watpie...przybywaj,przybiegaj.przyjezdzaj....co tam chcesz ino badz....oczywiscie ...szybko :brawo:

szater 

Wysłany: Pią Lis 12, 2010 2:18 pm   

...niestety nie ogladałam ale skoro ciebie wprowadziło w zachwyt to leczenie ...to ani chybi był to cud :roll:

Odpowiedz do tematu