Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Witam wszystkich w Nowym Roku
Autor Wiadomość
joannaa7 
piękno człowieka pochodzi z jego wnętrza

Wysłany: Nie Sty 09, 2011 10:38 am   Witam wszystkich w Nowym Roku

Witam Was moi Kochani w nowym roku :grin:

Jest to dla mnie nowy rozdział "ksiązki" mojego i Oliwii życia z łuszczycą .
Nie posiadam się z radości ponieważ trafiłyśmy na wspaniałą lekarkę która dała nam promyk nadziei na lepsze życie z łuszczycą.
Dzięki Wam odnalazłam spokój, poczucie bezpieczeństwa i rodzinę :lol: co dla mnie jest niesamowicie ważne a teraz dostałam osobę która podniosła na duchy moją Oliwcię i mnie,
na dodatek mam do kogo się zwrócić o fachowa pomoc i to działa :mrgreen: .
Moja Oliwcia jest inna uwierzyła w to że ta choroba nie jest taka straszna i że Ona sama jest wyjątkową dziewczynką przez to że potrafi się zmagać z nią i stawia czoło każdego dnia problemom i troskom a każdy wie ze to nie łatwe :sad: .

Życzę Wam Wszystkim siły , optymizmu , nadziei , trafnych terapii i abyście uwierzyli w to że jesteście WYJĄTKOWI i WSPANIALI bo potraficie z tym żyć choć nie jest łatwo.
:* :tuli: :* :tuli: :* :tuli:

tygryska 
tygryska

Wysłany: Nie Sty 09, 2011 1:41 pm   

asiu tobie i oliwce spokoju i szczescia zycze :) a to ze jest wyjatkowa dziewczynka to fakt :)

szater 

Wysłany: Nie Sty 09, 2011 4:39 pm   

Powodzenie dziewczyny na cały Nowy Rok...który przychodzi każdego roku :tuli: :*

A to że jestesmy wspaniali i wyjątkowi to....wiemy jak nam takie własnie sympatyczne ludki mówia :brawo:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Sty 09, 2011 6:29 pm   

Ja to już nie wiem... czy to te dzieciaczki są takie dzielne... czy to ich mamusie :hmm: . Asiu Tobie i Oliwce :*

joannaa7 
piękno człowieka pochodzi z jego wnętrza

Wysłany: Wto Sty 11, 2011 6:23 pm   

Dziękuje :grin: za Wasze ciepłe słowa to jak miód na moją duszę :lol: osładza pochmurne dni :grin:
Wszyscy którzy borykają sie z różnego rodzaju problemami ,czy to zdrowotnymi które widać, czy nie widać, oraz z problemami życia codziennego, a każdy wie ze w zyciu są różne chwile , to wszyscy jesteśmy wyjątkowi ...ale... :grin: są osoby bardziej wyjątkowe hahaha takie jak Wy :smile: :grin: całuje mocno wszystkich :smile:

Odpowiedz do tematu