Wysłany: Nie Sty 09, 2011 10:38 am Witam wszystkich w Nowym Roku
Witam Was moi Kochani w nowym roku
Jest to dla mnie nowy rozdział "ksiązki" mojego i Oliwii życia z łuszczycą .
Nie posiadam się z radości ponieważ trafiłyśmy na wspaniałą lekarkę która dała nam promyk nadziei na lepsze życie z łuszczycą.
Dzięki Wam odnalazłam spokój, poczucie bezpieczeństwa i rodzinę co dla mnie jest niesamowicie ważne a teraz dostałam osobę która podniosła na duchy moją Oliwcię i mnie,
na dodatek mam do kogo się zwrócić o fachowa pomoc i to działa .
Moja Oliwcia jest inna uwierzyła w to że ta choroba nie jest taka straszna i że Ona sama jest wyjątkową dziewczynką przez to że potrafi się zmagać z nią i stawia czoło każdego dnia problemom i troskom a każdy wie ze to nie łatwe .
Życzę Wam Wszystkim siły , optymizmu , nadziei , trafnych terapii i abyście uwierzyli w to że jesteście WYJĄTKOWI i WSPANIALI bo potraficie z tym żyć choć nie jest łatwo.
Dziękuje za Wasze ciepłe słowa to jak miód na moją duszę osładza pochmurne dni
Wszyscy którzy borykają sie z różnego rodzaju problemami ,czy to zdrowotnymi które widać, czy nie widać, oraz z problemami życia codziennego, a każdy wie ze w zyciu są różne chwile , to wszyscy jesteśmy wyjątkowi ...ale... są osoby bardziej wyjątkowe hahaha takie jak Wy całuje mocno wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum