_________________ luszczyca jest tylko choroba..jak wszystkie inne..i trzeba z nia nauczyc sie zyc
gosc [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 4:41 pm
Pumo cieszę się,że Ci się podoba,ale strona jest dla wszystkich,tylko pomysł był mój.Pawle zapytam Artua czy można by zrobić dla Ciebie jakieś miejsce na blog(oczywiście o ile jesteś zainteresowany).Marianie,Krysiu dziękuję za wsparcie,za dobre słowa i w ogóle.Przez następne dni do soboty będę dostępna tylko na GG: 10053236,Wybieram się do szpitala na humirę,więc jeśli macie ochotę na pogaduszki lub jakieś pytania to służę uprzejmie.
Pozdrawiam was wszystkich cieplutko
a tu jak sami wiecie nie ma zadnego admina,który pilnowałby wszystkiego jak należy
Jestem moi drodzy i zaglądam co jakiś czas Doba ma niestety tylko 24 godziny i nie zawsze wystarcza czasu aby regularnie być obecnym ale w miarę możliwości staram się tu od czasu do czasu sprzątać i uaktualniać zabezpieczenia bo wstrętne spamerskie boty są coraz sprytniejsze
Beatko wiesz ja już mam wykupioną domenę i zrobiony szablon w zaawansowanym dość stadium, także porobię coś u siebie. Ja mam też trochę inną wizję Ale nie widzę żadnego problemu, żeby w przyszłości w jakiś sposób współpracować Jak będę miał co pokazać to się wówczas skontaktuję
A i jeszcze taka uwaga dla dla Twojego administratora Beato: to menu jest zrobione w JavaScripcie, także jeśli ktoś nie używa przeglądarek z JavaScriptem lub mają wyłączoną tę opcję to nie będą mieli dostępu do tych rozwijanych pozycji w menu.
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Lut 04, 2010 9:33 am
Pawełku -Beatka w szpitalu-niestety łuszczyca dopomina sie o jej serce- jak wróci to pewnie odpisze.Swoja droga cos ty tu chlopie ponawypisywał-rozumiem tylko niektóre wyrazy.Dobrze ze admini z tamtego forum tez sie na tym znaja
Kochani nie leńmy się. Przeczytajcie i podpiszcie proszę .
Wstawcie w Swoje komunikatory, prześlijcie Swoim znajomym; Może razem coś wreszcie wskóramy, wszak w jedności siła... http://www.petycje.pl/pet...?petycjeid=6505 Bardzo proszę
Rumianek [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 04, 2011 10:48 am
Pawel napisał/a:
BT37 napisał/a:
a tu jak sami wiecie nie ma zadnego admina,który pilnowałby wszystkiego jak należy
Jestem moi drodzy i zaglądam co jakiś czas Doba ma niestety tylko 24 godziny i nie zawsze wystarcza czasu aby regularnie być obecnym ale w miarę możliwości staram się tu od czasu do czasu sprzątać i uaktualniać zabezpieczenia bo wstrętne spamerskie boty są coraz sprytniejsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum