Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Petycja
Autor Wiadomość
gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 15, 2011 12:29 pm   

Nie odważę się nawet dziękować, toż my w.... "jednych butach chodzimy" :mrgreen: . Choć ja, jak gada Paweł, pomykam teraz w sandałkach.... - 18* a ja w sandałkach a co :lol: :lol: :lol:

Weryfikacja, weryfikacja, weryfikacja..... moją najnowszą mantrą jest :wow:

kaśka69 

Wysłany: Wto Lut 15, 2011 5:19 pm   

cały czas mam problemy z potwierdzeniem meila, jezeli sie nie udado juta to jeszcze raz sie podpisze

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 15, 2011 6:37 pm   

Kasieńko zonk :evil: drugi raz, głos oddany z Twojego adresu mailowego, nie zostanie przyjęty :zly:

Maila potwierdzającego, wysyłaj do skutku, w końcu któryś odniesie efekt. Potem, to już automatycznie potwierdzają, bez żadnych potwierdzeń :lol: :banan:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lut 17, 2011 8:14 pm   

Zdajecie sobie sprawę... 1265 podpisów... autorka ryczy, reszta... płacze. Udało się zjednoczyć tyyylu ludzi. Wierzyłam ale żeby aż tak, to się teraz przyznam, że....nie. Wszystkim wielkie gratulacje i do klikania. Zasypiemy to ministerstwo, swoimi podpisami :banan: :banan: :banan:

ewa49 

Wysłany: Czw Lut 17, 2011 10:38 pm   

Witajcie. Podpisalam dzisiaj petycje. Trzeba teraz trzymac kciuki..... Pozdrawiam:))

iwona-k-60 
iwona

Wysłany: Pią Lut 18, 2011 9:58 pm   

podpisałam dla pewności dwa razy .za pierwszym razem nie chciało mnie zweryfikować ale ostatecznie poszło 2 razy :oops: :mrgreen: jestem pod nr.53 i54 :mrgreen:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Sob Lut 19, 2011 6:34 pm   

Iwonko a ja myślałam, że Ty masz córuś o imieniu..... Iwona :lol: :lol: :lol:

2078... na liczniku aktualnie :wow: :banan: :banan:

iwona-k-60 
iwona

Wysłany: Nie Lut 20, 2011 3:15 am   

córcia Agnieszka od urodzenia :mrgreen: a petycję walnęłam dwa razy bo za 1 szym razem nie przyszło potwierdzenie :zly: więc z męża poczty poszła 2 gi raz. :???: póżniej potwierdziłam 1 wszą i stąd 2 razy.to chyba nie przesZkadza?najwyżej jeden podpis skreślą.

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Nie Lut 20, 2011 11:46 am   

no..nareszcie ktos tu pomyslal..z pewnoscia beatka..dobrze z e to my cos w tej sprawie robimy..bo nasz e stowarzyszenie raz do roku pro forma wysyla petycje aby potwierdzic ze cos jeszcze robi..ze trwa..ale tak faktycznie to tylko trwa..petycja podpisana..zweryfikowana..jeden glos wiecej

Rumianek
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lut 20, 2011 2:43 pm   

stary luszczyk napisał/a:
..bo nasz e stowarzyszenie raz do roku pro forma wysyla petycje aby potwierdzic ze cos jeszcze robi..ze trwa..ale tak faktycznie to tylko trwa..

Pozwól, że się stanowczo z Tobą nie zgodzę! Jako czlonek stowarzyszenia zapewniam Cię, że robimy wszystko co w naszej mocy by naglośnić problemy chorych na łuszczycę!
O działalności Stowarzyszenia możesz poczytać na stronie Stowarzyszenia Chorych na łuszczycę http://luszczyca.org.pl/stowarzyszenie/
Tak czy owak przykro czytać takie stwierdzenia... :sad: :???:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Nie Lut 20, 2011 3:30 pm   

Rumi, rozumiem :cry: :???: Tylko dlaczego Stowarzyszenie, którego jesteś członkiem, do dnia dzisiejszego, nie zajęło oficjalnego stanowiska wobec w/w petycji?
Uważasz, że trwanie... z boku... przy TAKICH inicjatywach, jest najlepszym rozwiązaniem? Pytam członka....jako człowiek niezrzeszony :*

stary luszczyk 
staryluszczyk

Wysłany: Nie Lut 20, 2011 8:17 pm   

rumianek...ty mi tu nie pitol bzdur...znam to stowarzyszenie...widze i obserwuje i czytam co robicie...wiec pozwol ze nie bede wchodzil z toba w dyskurs..po prostu pozwol abym mial swoje wlasne zdanie..bo nie chce pisac na ten temat wiecej....

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lut 25, 2011 6:44 pm   

Administrator www.petycje.pl ( Weryfikacja podpisu )
25-02-2011 ( odpowiedz )
Jesli nie dotrze mail z linkiem do potwierdzenia podpisu, prosimy wyslac mail na adres pomoc@petycje.pl z naglowkiem "Weryfikacja" i w tresci podac numer petycji oraz numer podpisu. Po jego otrzymaniu podpis zostanie zweryfikowany. Prosimy sie upewnic ze mail zostanie wyslany z adresu uzytego przy jego skladaniu. Administracja www.petycje.pl

Postarajcie się jeszcze troszeczkę :kwiat1:

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Czw Mar 24, 2011 1:02 pm   

a ja se właśnie wkleiłam na tolune i zobaczcie :brawo: :brawo: :brawo:

http://pl.toluna.com/opin...ob-przewlek.htm

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Mar 24, 2011 2:45 pm   

Dosiaku widzę, że Ty się dopiero rozkręcasz. Fajowsko :*

Odpowiedz do tematu