Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Bezsenność
Autor Wiadomość
daro 

Wysłany: Czw Sty 11, 2007 6:50 pm   

Nutka moja żona jest obecnie w 25 tygodniu ciąży i może 5 nocy przespała, też czesto sika bo dzidzia uciska jej pęcherz - tak ma od początku ciąży, ona też spała na brzuchu kiedyś i spanie na boku teraz to dla niej tragedia. A co do sikania to jak nie dzidzia jej uciska pęcherz to za to ją skopie :wink: :wink:

nutka 

Wysłany: Czw Sty 11, 2007 7:06 pm   

U mnie to 16 tydzień i też niewiele przespałam ;) Podobno są dwa miesiące odpoczynku - 6 i 7 , gdy płód jest wysoko i jeszcze nie tak duży... ale to się dopiero okaże. A pod koniec nie jest lepiej, ponowie powtórka z rozrywki ;) i właśnie jeszcze do tego kopniaki np. w żołądek... :)

A jak się czuje twoja żona?

EWaa

Wysłany: Pią Sty 12, 2007 9:09 am   

słuchajcie , najbezpieczniej dla dziecka i wygodniej spi sie w czasie ciązy na lewym boku, gdy byłam w ciazy poradzil mi to lekarz, tródno jest sie przyzwyczaic spac tylko na boku ale czego sie nie robi dla dziecka:)

nutka 

Wysłany: Pią Sty 12, 2007 12:00 pm   

Dokładnie taką samą informacje uzyskałam u swojej pani doktór i jak na razie daje radę ją stosować ;)

daro 

Wysłany: Pią Sty 12, 2007 12:27 pm   

Nutka moja żona na szczęście w 20 tygodniu przestała plamić, teraz już lepiej się czuje, chociaż cały czas leży, ma zbyt krótką szyjkę macicy i nigdy nie wiadomo kiedy może się otworzyć, jak na razie jest zamknięta i mamy nadzieję, że pozostanie taka do 9 miesiaca, teraz właśnie jest w 6 miesiącu, ale już mniej sika, chociaż jeszcze nie przesypia całych nocy.

nutka 

Wysłany: Pią Sty 12, 2007 12:32 pm   

Dobrze, że już nie plami :) Dopiero będzie niewyspana jak maleństwo się pojawi ;) ja zresztą też ;)

Paulin 

Wysłany: Czw Lut 22, 2007 9:39 pm   

co dotematu...

jak nie moge zasnac to ksiazka od polskeigo albo pisanie rymow do upadku

Ania:) 

Wysłany: Czw Mar 15, 2007 3:19 pm   

A ja jesteś śpioch:)
I nawet zauważyłam,że na starość coraz większy:)Hmm czyżbym w przeciwieństiwie do p. Giertycha miała przodków wśród niedźwiadków...?:P
Pozdrawiam:)

Odpowiedz do tematu