Wysłany: Czw Sty 11, 2007 6:50 pm
Nutka moja żona jest obecnie w 25 tygodniu ciąży i może 5 nocy przespała, też czesto sika bo dzidzia uciska jej pęcherz - tak ma od początku ciąży, ona też spała na brzuchu kiedyś i spanie na boku teraz to dla niej tragedia. A co do sikania to jak nie dzidzia jej uciska pęcherz to za to ją skopie
U mnie to 16 tydzień i też niewiele przespałam Podobno są dwa miesiące odpoczynku - 6 i 7 , gdy płód jest wysoko i jeszcze nie tak duży... ale to się dopiero okaże. A pod koniec nie jest lepiej, ponowie powtórka z rozrywki i właśnie jeszcze do tego kopniaki np. w żołądek...
słuchajcie , najbezpieczniej dla dziecka i wygodniej spi sie w czasie ciązy na lewym boku, gdy byłam w ciazy poradzil mi to lekarz, tródno jest sie przyzwyczaic spac tylko na boku ale czego sie nie robi dla dziecka:)
Wysłany: Pią Sty 12, 2007 12:27 pm
Nutka moja żona na szczęście w 20 tygodniu przestała plamić, teraz już lepiej się czuje, chociaż cały czas leży, ma zbyt krótką szyjkę macicy i nigdy nie wiadomo kiedy może się otworzyć, jak na razie jest zamknięta i mamy nadzieję, że pozostanie taka do 9 miesiaca, teraz właśnie jest w 6 miesiącu, ale już mniej sika, chociaż jeszcze nie przesypia całych nocy.
A ja jesteś śpioch:)
I nawet zauważyłam,że na starość coraz większy:)Hmm czyżbym w przeciwieństiwie do p. Giertycha miała przodków wśród niedźwiadków...?:P
Pozdrawiam:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum