Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Smarowidło na łuszczycę
Autor Wiadomość
Ewa-Jurek 

Wysłany: Wto Mar 01, 2011 3:40 pm   

dosia20011 napisał/a:

ps. coś mi się tak zdaje że tu masz do czynienia tak jakby z inspektorem sanitarnym :brawo:

:banan: :banan: :banan: :banan: :banan: :banan:

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Wto Mar 01, 2011 4:21 pm   

Dosiu ja Cię proszę... nie wywołuj wilka z lasu. To, że Ty pomykasz do szpitala, nie usprawiedliwia Cię z pozostawienia nas... pod takim nadzorem :mrgreen: :mrgreen:

dosia20011 
DOSIA20011

Wysłany: Wto Mar 01, 2011 4:39 pm   

noo ale to prawda bo Krysia jak nikt się w tych sprawach pomyka i się zna :>

szater 

Wysłany: Wto Mar 01, 2011 6:00 pm   

....co prawda to prawda...inspektorem jestem...tego nie da sie ukryc...do konca jednak nie sanitarnym...chociaż....pilnuje przestrzegania prawa....i to autorskiego......na skomplikowanych zwiazkach chemicznych sie nie znam.....ale na ograniczaniu wolnosci...to i owszem...dlatego powtarzam:nie ma strachu..... :mrgreen:

Ameigenen 

Wysłany: Wto Mar 01, 2011 6:26 pm   

szater napisał/a:
....co prawda to prawda...inspektorem jestem...tego nie da sie ukryc...do konca jednak nie sanitarnym...chociaż....pilnuje przestrzegania prawa....i to autorskiego......na skomplikowanych zwiazkach chemicznych sie nie znam.....ale na ograniczaniu wolnosci...to i owszem...dlatego powtarzam:nie ma strachu..... :mrgreen:

Inspektorów nie koniecznie trzeba się bać ale żyć z nimi trzeba dobrze. Najlepiej przestrzegać przepisów. Prowadzę firmę w branży spożywczej i wiem, że to się opłaca. Zaiks też płacę...
Mam nadzieję, że wysyłając paczki nie złamałem prawa ale na wszelki wypadek wysłałem je z innego miasta.

szater 

Wysłany: Wto Mar 01, 2011 6:59 pm   

Jezeli juz to radze poczytac dokładnie ustawe o ochronie praw autorskich i prawach pokrewnych i.......ZAiKS to troszke mało-on broni praw autorów....a prawa wokalistów,instrumentalistów,dyrygentów?ustawa z 1994r sie kłania i....STOART.......na tym tez sie znam....oj znam.... :razz:
Jakby ci to smarowidło jeszcze zostało to....ja i owszem popróbuje...zapodawaj.... :brawo:

Ameigenen 

Wysłany: Wto Mar 01, 2011 7:57 pm   

szater napisał/a:

Jakby ci to smarowidło jeszcze zostało to....ja i owszem popróbuje...zapodawaj.... :brawo:

Tak zaszalałem, że zostało mi tylko na kilka smarowań, ale poprosiłem mamę o jeszcze jeden słoik. Jak załatwi to ci wyśle. Podaj adres na maila.

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Sro Mar 02, 2011 2:49 pm   

kojarzę to mazidło, smalec z żyworódką :)

Dostałam żyworódkę i hoduję sobie na oknie :) jak wyroście, to mazidło sama dla Ali ukręcę :mrgreen:

Nadaje się na wszelkie skórne problemy, pomóc może, a nie zaszkodzi :)

Ewa-Jurek 

Wysłany: Sro Mar 02, 2011 7:11 pm   

:shock: :shock: A ja to jednak już ślepa :lol: :lol: :lol:
Przeczytałam smalec z zubrówką
:drink: :drink: :drink: :banan: :banan: :banan: :banan:

Agusek 
Mama Biedroneczki

Wysłany: Sro Mar 02, 2011 9:18 pm   

Podświadomość coś Ci podpowiada :>

iwona-k-60 
iwona

Wysłany: Czw Mar 03, 2011 1:08 am   

smalec z chlebkiem a żubrówką się smarować od środka :drink: .to już ostatni weekend karnawału :mrgreen:

Ameigenen 

Wysłany: Czw Mar 03, 2011 9:12 am   

Mam nowy słoik ze smarowidłem. Jutro wyślę wszystkim, którzy nie załapali się poprzednim razem. Mama próbowała podpytać z jakich składników robione jest smarowidło. Niewiele się dowiedziała, tylko tyle, że głównymi składnikami są oleje roślinne i mleko(być może kozie, bo takie dostaje codziennie od mamy). Jak przekładała smarowidło z glinianego garnka do słoika, to wybrała wszystko co zostało skórką od chleba, posoliła i zjadła. Mama spróbowała trochę na palcu i stwierdziła, że mdłe w smaku.
Dzisiaj obie panie pieką pączki z mąki orkiszowej i nadzieniem z powideł. Jak będę po nie jechał spróbuję dowiedzieć się czegoś więcej.

szater 

Wysłany: Czw Mar 03, 2011 9:31 am   

...ja ci zazdroszcze ...takich znajomosci...w dzisiejszych czasach to skarb...jak mozesz podgladaj,podpytuj,postaraj sie jak najwiecej ....nauczyc i....opisuj wszystko...bądz madrzejszy jak ja kiedys ...kiedy leczenie ziołami i insze ciekawe metody miałam w zasiegu reki od babci-szamanki...ale nowoczesnosc wtedy zwyciezyła...a dzis frycowe płace.... :sad:

Ameigenen 

Wysłany: Czw Mar 03, 2011 8:38 pm   

szater napisał/a:
...ja ci zazdroszcze ...takich znajomosci...w dzisiejszych czasach to skarb...jak mozesz podgladaj,podpytuj,postaraj sie jak najwiecej ....nauczyc i....opisuj wszystko...bądz madrzejszy jak ja kiedys ...kiedy leczenie ziołami i insze ciekawe metody miałam w zasiegu reki od babci-szamanki...ale nowoczesnosc wtedy zwyciezyła...a dzis frycowe płace.... :sad:

:oops:
Ostatnio zmieniony przez Ameigenen Pią Mar 04, 2011 9:02 am, w całości zmieniany 1 raz  

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Czw Mar 03, 2011 9:03 pm   

Hii hii hii bardzo czekam na odzew tej laski, chiba jeszcze nikt jej tak nie nazwał tu.
Szaterku na takie dictum, musisz dać coś oryginalnego :> Ciekawam :banan:

Odpowiedz do tematu