kasienko trzeba bedzie sie odwazyc i powiedziec ze to jest luszczyca - szczegolnie wobec swoich bliskich przyjaciol - fakt ze tą metoda czlowiek sprawdza ilu ma przyjaciol
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Wiek: 66 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 7:37 pm
fallen765 napisał/a:
Tak bardzo czuję się samotny
No masz ci los...teraz ty mnie dobijaj....no moge cie nawet moge i aczkolwiek nie sadze aby ci potrzebne usciski od.....mamuski...podobno laski... ale jednak mamuski ..tyle dziewczat na necie siedzi...poszukaj....wejdz na jakis serwis randkowy....a te nasze biedroneczki to nie mozesz zaczepic...chłopie bierz sie do roboty....bo jak ja sie wnerwie to ci casting zorganizuje.....juz głowa do góry...na poniedziałek pierwszy meldunek...co zamierzasz i co już zrobiłes!!!
wiesz w dzisiejszych czasach nie wszystkie dziewczyny są nastawione na szybki sex,drogi samochód i lans w klubie
Są też takie bardzo mocno wyedukowane i wartościowe.
Jak będziesz tak siedział i płakał to ja sama sie zaloguję na portalu randkowym i będe się podawać za Ciebie a jak laski będą skradać się niczym kot..ki to podam Ci mój adres i w formie podziękowania wyslesz mi zgrzewkę oliwki dla dzieci ,bo mój mąz bardziej wypielęgnowany w tej chwili niż nie jedna laska z lansu powyżej
powiem szczerze ze gdyby nie pani ł to pewnie faktycznie nie dbalabym tak o skore... leniwiec jestem a tak to nie ma wyjscia i sa efekty m.in. stwierdzenie pewnego pana ze nie znal osoby ktora mialaby tak miekka i delikatna skore jak ja
_________________ kot tez czlowiek, tylko ma ogon, futerko i jest madrzejszy...
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 7:31 am
tygryska napisał/a:
powiem szczerze ze gdyby nie pani ł to pewnie faktycznie nie dbalabym tak o skore... leniwiec jestem a tak to nie ma wyjscia i sa efekty m.in. stwierdzenie pewnego pana ze nie znal osoby ktora mialaby tak miekka i delikatna skore jak ja
Tygrysku a tym to masz racje. ja tez do leniwców należę tak mam od zawsze, ale jak jeden dzień wieczorkiem sie nie posmaruje jakaś smaruchą to rano zadrapać się mogę za amen. I ja zawsze się cieszę jak na urodzinki święta dostaje balsamy oliwki i takie tam bo będą zużyte w 3 sekundy ( chociaż oczywiście mam swoje ulubione balsaminki ) Przesyłam
A z tym serwisem randkowym to wcale nie jest głupi pomysl
Ja swojego mężulka poznałam właśnie przez internet, dzieliło nas jakieś 600 km a teraz juz prawie 10 lat jesteśmy razem Więc się da i można, ale trzeba chcieć
Hm.. Ja mam "chłopaka", bo jeszcze nie męża i nie narzeczonego. Jesteśmy razem dwa lata. On wie, że mam łuszczycę. Widział najgorsze z możliwych wysypy. Nie przeszkadza mu to - chyba, bo nie rozmawialiśmy o tym. A on rozmowy nie zaczynał. W każdym razie fakty mówią same za siebie. Jesteś jaka jesteś. Nic na to nie poradzisz. Jak się chłopakowi nie podoba, to won i już. Szukaj dalej. Facet ma być dla Ciebie wsparciem a nie udręką. Pamiętaj o tym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum