Łuszczyca Łuszczyca - leczenie - forum Łuszczyca
Leczenie, profilaktyka, wymiana doświadczeń

Artykuły o leczeniu łuszczycy, Artykuły o Łuszczycy, Leczenie ŁuszczycyArtykuły  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Życie intymne z łuszczyca...(???)
Autor Wiadomość
Ewa-Jurek 

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 7:49 pm   

Ja powiem tak
Jak zobaczyłam dopiero w gabinecie u dermatologa jak wygląda mój mąż to fakt 16 lat temu na pierwszej randce rozbieranej bym uciekła z wrzaskiem :wow: :wow: :wow: :wow:

Byłam twarda.wziełam na klate ten widok :wow: :wow:

Inaczej by było,gdyby mnie mąz uprzedzał,że coś się dzieje,coś mu się robi....tak czy inaczej jak ktoś kocha to nie zostawi czy w luznym związku czy w narzeczeństwie czy w małżeństwie :tuli:

P.S jak to ukrywał opisane w mojej histori :brawo: :brawo: :brawo:

fallen765 

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 12:39 pm   

Paweł napisał/a:
A te wartościowe to się chyba w kanałach chowają.

Paweł bardzo dobrze to ujął.

Ewa-Jurek 

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 1:44 pm   

No cóż,ale Wy też macie niemale wymagania....ta wymarzona ma wyglądać co najmniej jak TOP MODEL :> :>
Cos jak widok na plaży.Każdy facet się ogląda za szczupłymi ,opalonymi dziewczynami i takie ma wymagania wobec swojej kobiety,zupełnie nie zauważając swój coraz to większy "mięsień piwny" :banan: :banan: :banan: :banan:

Paweł 

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 2:05 pm   

A tam zaraz Top Model ;) Wystarczy zwykła modelka :P A tak na serio to raczej miałbym wymagania do tego, żeby miała poukładane pod kopułą, a jej jedynym dylematem życiowym nie było "które dziś ubrać buty?"

A no i jeszcze nie podoba mi się jak dziewczyna musi mieć wynajętego fachowca na pełny etat, aby nakładał te wszystkie warstwy tapety na twarz. Chyba wiadomo o co chodzi.

kasja 

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 8:00 pm   

Paweł napisał/a:
A tam zaraz Top Model ;) Wystarczy zwykła modelka :P A tak na serio to raczej miałbym wymagania do tego, żeby miała poukładane pod kopułą, a jej jedynym dylematem życiowym nie było "które dziś ubrać buty?"

A no i jeszcze nie podoba mi się jak dziewczyna musi mieć wynajętego fachowca na pełny etat, aby nakładał te wszystkie warstwy tapety na twarz. Chyba wiadomo o co chodzi.

Oj z tą tapeta to masz racje Aż czasami sie boję takich dziewczyn :brawo: bo niewiadomo jak ona rano wygląda :) :mrgreen: :brawo:

Moniś 
Moniś

Wysłany: Sro Mar 09, 2011 8:14 pm   

Nie przesadzajcie makijaż tylko podkreśla urodę.. Ja na szczęście męża nie mam.... Ja gołąb nie dam się obrączkować. Jako singielka dobrze mi się żyje lepiej niz z facetem. A towrzystwo w domu mam "wspaniała córke" :mrgreen:

szater 

Wysłany: Czw Mar 10, 2011 8:24 am   

...ja tam zawsze i wszedzie chwale....Twój siostro...szczególnie konski ogon :brawo:

szater 

Wysłany: Pią Mar 11, 2011 9:34 pm   

załatwie i...Elunia moja ci podokleja....tylko juz przyjedz.... :brawo:

szater 

Wysłany: Sob Mar 12, 2011 8:38 am   

....sie zbieraj .....szybciej......dalej.... :brawo:

kiss 

Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 10:03 pm   

Witajcie Kochani! :tuli:
tak sobie czytam od czasu do czasu po cichutku to co piszecie i w końcu zdecydowalam sie napisać...

Przyznam sie szczerze że mam za soba wiele prób pokonywania samotności, jednak od dłuższego czasu jestem szczęśliwa - co przeszłam to moje ( a łatwo nie było - choruje od 6 roku życia, w mojej rodzinie niestety choroba jest dziedziczna).

fallen - metoda małych kroczków jest jak najbardziej prawdziwa, trzymam za Ciebie kciuki i częściej powtarzaj sobie " bede szczesliwy" zamiast "czuje sie samotny":) Panowie fajne dziewczyny nie chowają sie w kanałach trzeba tylko wyjść do ludzi :]

PS: Uściski dla wszystkich :grin: :grin: Szczególne dla szater i jas_17 :tuli:

szater 

Wysłany: Pią Kwi 22, 2011 8:56 am   

Witam i ja ciebie serdecznie drobny żuczku po tak długiej nieobecnosci.Dobrze cie widziec i ....czekam na relacje....dokładną ....co?jak?gdzie?kiedy? :tuli: :*

gosc
[Usunięty]

Wysłany: Pią Kwi 22, 2011 1:38 pm   

Całusku, niech Ci się szczęści :* Uwielbiam Was.... Małolaty :mrgreen: :mrgreen:

kiss 

Wysłany: Pią Kwi 22, 2011 10:49 pm   

Kochani, dokladnej relacji to nie bedzie bo nie starczyloby mi miejsca żeby to wszystko opisać... Przerwa była bo .. za dużo sie działo... troche spraw sie spiętrzyło, ale przetrwaliśmy :) :D
z moją panią ł. bywa różnie im więcej stresu tym wiecej kropek tym większy dołek, a potem małymi kroczkami do przodu, usmiech i zakasać rękawy :] a stresu było dużo ( zmiana pracy, obrona, wyjazdy)to i przeprawa z wiekszymi wysypami, jakos daje rade:]
PS: Pamiętacie Kolege o którym Wam pisałam jesteśmy razem od tamtego czasu :] i może jestem optymistką ale mam nadzieje że już tak zostanie :wink:

szater 

Wysłany: Sob Kwi 23, 2011 9:52 am   

...no to wiesci dobre :brawo: szczescia życze :tuli: :*

Radek8989

Wysłany: Pią Maj 20, 2011 2:18 pm   

Witam tak może nie w temacie to kompletuje drużynę pierścienia , potrzebna mi jest jeszcze fajna biedronka kontakt monkeyzbiedronkey@gmail.com

Odpowiedz do tematu