Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Czw Gru 16, 2010 8:10 pm
...mnie jak zmuszono ..to i potulnie łykam...efektów nie mam ale za to jeszcze dwie paczki w zapasie....a ze od Kasiuni żech je dostała...to musowo zjesc trza....
Wiek: 67 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 5953 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pią Gru 17, 2010 8:08 am
Kasiunia miej litosc!U mnie po rodzinie sie rozeszło ze to ma mi pomóc(niby ) i co któren wpadnie to z paczka ostropestu w rece Musze przeczekac jakos te powódz
....a że Ty serduszko dobre masz to wiem słoneczko i ....dzieki
Ja już 6stą paczkę wpieprzam. Może coś działa - miałem na barku rozwijającą się plamkę, która mi zniknęła A tak to mi nigdzie nie wyskakuje już od dłuższego czasu. Wierzę, że to dzięki zielsku
Witam, dopiero zacząłem stosować ten ostropest, czy równie skuteczne jest łykać go bez rozgryzania ?
gosc [Usunięty]
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 4:38 pm
Witaj równie skuteczne ale bardziej obciążasz żołądek. Na przyszłość... kupuj mielony, przyjaźniejszy jakby. Pamiętaj, minimum 3 miechy łykanka. Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum